Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorozatfüggő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthetetlen minek csinálják ezt Hollywoodban, szerencsétlen színésznő úgy néz ki, mint akibe hálni jár a lélek. Hacsak nem beteg, de erre vonatkozó infót nem leltem. ..
Elöljáróban fontos megjegyezni, hogy anno még voltak olyan hírek, hogy Cobalt lesz a The Walking Dead testvérsorozatának a címe, aztán jött csak képbe a Fear The Walking Dead. Ennek fényében érdemes nekiesni ennek a résznek.  Újfent több szálon, párhuzamosan futnak az…..
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
sorozatfüggő 2015.09.08 10:56:42
@Leadfoot: hol van az applikáció, vagy kvíz, tudsz segíteni pls?
köszi
sorozatfüggő 2015.09.08 11:09:43
@Leadfoot: köszi! szerintem is blokkolt, de akkor már tökmindegy sajnos:/
Ami ugye nem most vasárnap/hétfő hajnalban kerül adásba, mert az amerikaiaknál munkaszüneti nap van/lesz, hanem egy héttel később. ..
sorozatfüggő 2015.09.08 11:06:49
@Marcsee: tök igazat adok! egyedül a heroin függő fiú van képben tisztább perceiben, a többi szereplő ott bénázik, és csodálkoznak nagyokat.Még az anyuka is, aki szétverte az igazgató fejét...tamáskodik össze-vissza, amikor kinn araszolnak az utcán az átváltozott szomszédok.De az apuka kisfia, akit úgy kellett elrángatni a felkelésről, na ő kiverte a biztit az idióta hozzáállásával...