Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Körmendi

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isteni Program 30 év 2020.01.22 17:23:08
Isteni Program Író VS olvasó 2020.01.22 15:51:28
Az író ír, az olvasó olvas. Sajnos ma már ez sem ennyire egyértelmű. Jelenleg többen írnak, mint ahányan olvasnak, és zömében azok olvasnak, akik írnak is. Természetesen író alatt itt most nem csak a szépirodalmat művelőket értem, hanem a bloggereket, a szakmai cikkek, kritikák íróit, a…..
 Eredeti helyszín A merényletet megelőzően évekig ez az étterem adott othont a regény magyar és amerikai szereplőinek szerda esténként. Krisztina és Roland itt osztották meg nézeteiket barátaikkal, és itt hangzottak el először azok az elméletek, amik az amerikai kormány figyelmét is…..
Az eredeti blog szolgáltató oldala frissítéseket vezetett be. Ezek a mobilos megjelenést elvileg segítik, de teljesen felborították az eredeti kinézetet, így folytatom az átmentést. Kezdem a legrégebbi bejegyzésekkel. A könyv olvasói a Facebookon találkozhatnak egymással, az olvasói kérdésekkel,…..
Isteni Program A lövöldözés 2020.01.22 15:12:32
Szemtanúk szerint a kiscserkészhez hasonlóan öltözött támadó "mindenkit le akart szedni". 33 ember halt meg, 15 pedig megsebesült az amerikai Virginia állam műszaki egyetemének kollégiumában és az egyik osztálytermében történt lövöldözésben. Volt, aki halottnak tettette magát, csak így sikerült…..
Isteni Program Hamarosan 2020.01.22 14:56:19
Fülszöveg Ha nem figyelsz, lemaradsz. Ez az elgondolkodtató történet, valami más. Nem egy szokványos kalandregény. A megtörtént virginiai diáklövöldözés és annak felkutatott háttere, a valós helyszínek, szereplők, a politikai erők bemutatása és az ősi rejtélyek, mind csak illusztrációi a…..
Isteni Program Daniela hagyatéka 2020.01.12 18:15:25
Isteni Program Diótörő 2020.01.12 13:55:35
Részlet a Daniela hagyatéka című kötetből "– Azt ígértem, mindenre megtanítalak – kezdte Matthew a könyvtárszobában a reggeli munkamegbeszélésüket, ahogy előző nap, a visszaúton megbeszélték. Arcán zavar látszott amiatt, hogy Daniela gyakorlatilag megelőzte, így az első pár leckének szánt…..
January 27, 2019 Láng Tünde, avagy T. C. Lang, a méltán népszerű kortárs írónő (A Lámpás nyomában című misztikus-szerelmes-romantikus kalandregény szerzője) blogjában havi egy-két könyvet alaposan kiveséz, mellette karcaival és örök mosolyával teszi boldogabbá ismerősei és…..
  2005. NOVEMBER 17. Régóta porosodhatott az egyik alsó polcon ez a füzet. Talán a kemény borító cicás képe, vagy a rózsaszín oldalak miatt, de ki is vásárolna rajtam kívül ilyet egy katonai bázison? Eldöntöttem, hogy nem fogok minden bejegyzés elé dátumot írni, ne sokkoljam magam…..
Isteni Program A Karma program 2020.01.12 12:38:00
Részlet a Krisztina Amerikában című kötetből "Többen úgy vélték, nem túl szerencsés a kiselőadásokat péntekre időzíteni, mert ilyenkor sokan sietnek haza - főként a kollégisták közül -, de úgy tűnt, Krisztinára mindenki kíváncsi volt. Tele volt az aula és a kerengő. Zsóka négy kollégájával…..
Isteni Program Megjelent 2020.01.05 11:34:16
Nem sikerült ideköltöztetni a blogot, főként azért, mert nem maradt időm bejegyzéseket gyártani sem ide, sem az eredeti bloghoz, de akik követnek, már tudják, hogy karácsony előtt megjelent az Isteni Program második kötete, Daniela hagyatéka címmel. Sőt készült egy könyvbemutató oldal, ahol…..
A második kötetben Daniela is szeretne minél többet megtudni milliárdos ismerőséről, ezért Matthew titkárát faggatja, aki pontosan tudja, mi az, amit elárulhat főnőkéről és mi az, amit nem. "- Mindig ennyire tudatosan élt? Fiatal korában sem bulizott, lazított? - Úgy tudom, az egyetemi évei alatt…..
Isteni Program Nem tréfa 2018.03.31 13:53:37
Holnap, vagyis április elsején, egy napig, az e-book rajongók ingyen juthatnak a kalandregény első kötetéhez itt: http://publioboox.com/hu_HU/isteni-program1 Az akció 0 - 24 óráig érvényes és csak a Publio oldalán működik. ..
Isteni Program E-Book 2018.03.07 18:16:55
Két évvel ezelőtt a blog egyik fő témája az e-könyv volt. Eredetileg a könyv elektronikus megjelenésre lett szerkesztve, és szerettem volna olyan extrákat belecsempészni, amik máshol még nem jellemzőek.  Nem sikerült a linkeket, gombokat a terveim szerint megjelentetni, és attól tartok, az e-book…..
Isteni Program Tibor és Sándor 2018.03.04 18:34:36
A 2004-ben kezdődő események fontos szereplői G. Tibor, született 1979. augusztus 29. Budapesten. Elvált szülők gyermeke. Négy éves korától édesanyja nevelte, de Tibort kiskorától csak a számítógépek érdekelték, és elég nehezen kezelhető gyermek volt. Első számítógépét, egy Commodore 64-et…..
Több mint negyed százada érik bennem ez a könyv. Középiskolában a barátaimmal, a ’80-as évek elején, gyakran olvastunk Sci-Fi-ket, megvitattuk olvasás élményeinket. Óhatatlanul felvetődtek az alapvető kérdések az élet keletkezéséről, céljáról.   Egy napon úgy éreztem, összeállt fejemben a…..
Isteni Program Blog költöztetés 2018.02.03 20:01:53
Az eddigi isteniprogram.wixsite weboldal lassan betölthető tartalmát szeretném egy egyszerűbb és talán gyorsabb megjelenésű oldalra költöztetni. Lehet, hogy sok, régebbi tartalmat kihagyok, de amik aktuálisak, vagy az olvasóknak érdekesek lehetnek, azokat igyekszem átmenekíteni, újabb…..