Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sipka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sipka 2020.03.23 16:16:24
@krisss93: Köszönöm a választ! A rádió kompatibilitásról volt szó, csak ez a rögzítő cucc nem volt tiszta.
Belsőség Ari Vatanen? Az ki? 2009.01.05 17:48:00
- Figyelj, figyelj, baró videót láttam a Tube-on az előbb, valami csóka csapatott valami turbóssal egy poros úton fel egy hegyre. Ismered?Nem volt nehéz kitalálni, mire gondolt drága lelkes, ifjú barátom.- Gondolom a Climb Dance-re gondoltál Ari Vatanennel.- Igen, igen, az volt az, de…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
sipka 2008.12.17 14:13:51
Aki szaguldozni akar, menjen ki egy versenypalyara.
Aki A-bol B-be akar eljutni, az meg tartsa be a szabalyokat, es legyen szives ne veszelyeztesse az en eletemet. 250-nel tok mindegy, hogy te vagy a
balf@sz, vagy csak mondjuk eled lep egy vad, (eled vag valaki a masik savbol stb.) de az tuti, hogy nem csak magadat fogod kinyirni, hanem a kornyezetedben kozlekedoket is. En ebbol koszonom, nem kernek.
Es nem, en tenyleg nem szoktam 130 folott menni, meg palyan sem. Azert, mert a kozlekedes igenis veszelyes uzem.
Inkabb korabban indulok egy oraval, es elek meg jo esetben vagy 40-50 evet. (ha valami barom ki nem nyir elotte :o) )
Nem kalapban vezetek, nem csak vasarnap, es nem Matizt.

Aki mas velemenyen van, annak meg a csaladja majd panaszkodhat a Fokuszban, hogy amugy milyen jo gyerek volt, es hogy sohasem hajtott egyebkent gyorsan... remelem veletek nem talalkozom az utakon.
Belsőség Demokratikus törvények 2008.10.14 18:43:00
Múlt hétvégén halálos közúti balesetet szenvedett Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a szélsőséges nézeteiről ismert osztrák Szabadságpárt egykori vezetője.Nem volt sem kigyúrt kopasz, sem nagybéjemvés kisgyerek, valószínűleg mégis elkövette a hibát: úgy…..
Belsőség Zsákban a biztonság 2008.02.29 10:20:00
Nemrég Szabolcs barátoméknál jártam – hithű Alfás mellesleg – és alapjában véve nem is lepődtem meg a zsákon, amit mutatott. Persze már előre elárulta, mit fogok látni, de nem emiatt nem lepődtem meg. Hanem mert olyan felfogással, amilyen nekünk van, ez tulajdonképpen…..