Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stuntman Mike

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
Jó napot mindenkinek, ez itt a TComment blog. Azért jött létre, hogy ezentúl szabadon hozzászólhasson mindennapi munkánk gyümölcséhez, mi pedig vállaljuk a kritikát és köszönjük a dicsérő szavakat. Posztjaink automatikusan készülnek…..
Amikor beszereltem a Porsche-fékeket a 1303-as kasztniba már tudtam, hogy a régi piros Bogaramnál ez az autó lassabban fog gyorsulni. Nagyobb tömeg, nehezebb kerekek és hosszabb váltó, ezek nem segítenek a negyedmérföldes sprintnél, úgyhogy a 15,4-es nettó idő elég karcsú.…..
Stuntman Mike 2011.09.10 14:36:18
@S4mu3l: *féligoff: hogyan lehet előcsalogatni a csak legnagyobb képeket? Gondolom nem a képnézegetőt hekkelted :)
Stuntman Mike 2011.10.11 10:38:41
@S4mu3l: Csak most jutottam ide, de köszönöm!
 Az Ördöggel randiznék Női oldalról nézve sok típusa létezik a férfinak. Van, amelyik maga az Ördög. Na én vele szeretek kezdeni.A játék neve sakk. Az első találkozáskor kezdődik a játszma. A táblát én hozom, és a bábukat is. Nagyon szép készletem van. Kinyitom a…..
Stuntman Mike 2010.06.16 15:32:10
@A Dina: Egyetértek, és a nő egyből megérzi, mint ahogy írtad, ahogy az Ördög is, ha kapás van. A nők egy része bevállalja a tanítást is egy kicsit, "legalább az elején". Neked mi a véleményed erről? JÓl teszik, vagy teher alatt nőljön a pálma?
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Stuntman Mike 2010.03.04 16:18:58
Stuntman Mike 2010.03.04 16:56:08
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Stuntman Mike 2009.11.10 12:18:48
@Poll: bármennyire is nehéz a felfogásod, próbáld meg, lassan írom: ha vigyázol bármire és ésszel csinálod, minden tartós lesz. Ez japán, nem kínai.

@önkéntes rendőr: a cikkben elhangzik olvasóbajnok barátom, hogy tapasztalt vezető a tulajtonos és ez neki csak játékautó. Neked milyen van? Te hány lóerő felett tudsz uralkodni? Rakott alá technikát is, a faleveles példád gyenge volt, ugorj neki mégegyszer.

@ admin1221: olvasás általános iskola alsó tagozat. Kb 3x le van írva, hogy ez hobbiautó, abból is a leggyengébb. El kéne tudni olvasni a cikket, óriási élmény megérteni a betűket.

@mennyi?husz!: szerintem ha a hozzáadott merevítésekkel, lengéscsillapítóval és futóműtuninggal, ami a cikkben le van írva biztosan sokkal jobban fekszik a verda. Nem muszáj minden kanyart 120-szal nyomni. Ez szerintem pont nem tolja bután az orrát, főleg ha tudsz vezetni.

@gakos10: mérordibálsz, félsz? A cikk fele arról szól, hogy mindent amit leítrál elébe menjen, dehát ez még mindig magyarország. Szerintem max parkolócédulája van az tulajnak, ami felróható neki. Bárcsak több ilyen lenne bojrészerek helyett. Ő semmivel sem rosszabb, mint egy friss jogsis istenbarma vagy egy 60+ éves öreg aki szinte fél már a kocsiban.

Annyira tipikusan lejött, már az első 20 kommentből látszik, miért megy el az ember kedve is, hogy csináljon egy ilyet MAGÁNAK.

Gratulálok Sanyinak, szerintem jó lett a verda - bárcsak a szájkaratés fotelrockerek 50%-a tudna ilyet produkálni otthon a kert végében..
WRC2009 / Catalunya Rally / Asi SS15 La serra d’Almos 1 Ez egy csöppnyi, és rövidke szakasz (4.11 km), de annál fontosabb mérföldkő mindannyiunk számára! Íme az eredmény és azonnal láthatóvá válik, hogy miért mondom ezt! 1. Loeb…..
Stuntman Mike 2009.10.07 10:15:01
@Grifter: Ez tényleg nagyon kellemetlen, de segíts magadon, informálódj, Tiéd az internet barátom :)
..nem is kellemetlen, hanem ciki :)
Stuntman Mike 2009.10.07 10:24:40
@örökszkeptikus: Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa - próbálj meg csak simán örülni dolgoknak, kergesd el a hangokat a fejedből :)
Hajrás ASI !
Zsoltitól kaptuk ezt a lenyűgöző képet, amihez nem is fűznénk semmit, mert. Sziasztok, Kis, videki falunkban, felujitva a hivok adomanyaibol. Keresztre kicsit kevesebb jott ossze a szuksegesnel...
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Stuntman Mike 2008.07.11 11:31:10
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel…..
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú…..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..