Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toms Nutri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végzetes kapcsolat sajátja az, amikor az egyik fél olyannyira a másik hatása alá kerül lelkileg és fizikailag, hogy még akkor sem képes szabadulni az érzelmi fogság alól, midőn a szerelemnek már régen befellegzett. Ez persze abban az esetben is nehézséget okoz, ha valami újba kellene belevágni,…..
Az én testem az egy olyan kibaszott templom, amit ha rombolni próbálok is csak épül szorgosan felfele, így történt, hogy a kalóriaszámlálással kalkulált napi kcal alatt maradva is másnap reggelre fél kilóval nehezebb vagyok, mint tegnap, #ÉLETEM bazmeg. via GIPHY..
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Toms Nutri 2018.08.14 13:08:58
Nagymamám hozott haza a karácsonyi pásztorjáték előadásról, és a folyosón elhaladtunk a gyerekszobánk mellett. Benéztem, és megláttam a feldíszített, és különböző szinekben világító és ragyogó karácsonyfánkat. Emlékszem a teljesen elborító izgatottságra, ami akkor elöntött. Berontottam az ajtónkon,…..
Toms Nutri 2017.12.18 09:51:40
Sokszor gondoltam már, hogy nem foglalkozom tovább ezzel a kérdéssel, hogy melyik kérdésről van szó nem árulom el, mert megvagyok az életemmel ahogy vagyok. Jó  kedvem van, röppenek és így tovább, máskor meg kicsit szomorkás vagyok, mint a földi halandók nagy része.. Persze biztos valamivel jobb…..
Vágyakozunk. Reménykedve nézzük a lehetőséget és áhítozunk az eredményre, ami lenge szoknyában, ringó csípővel kelleti magát előttünk. Nyúlunk felé, de az csak táncol tovább. A szajha, rándul össze a gyomrunk. Mert mindent azonnal akarunk és elfelejtettük, hogyan kell…..
Huhh...szar egy világban élünk, az emberek tele rosszindulattal, gyanakvással, félelemmel! Találtam egy BKV-s dolgozói utazási igazolványt beletiporva az útszéli avarba Kelenföldön. Rajta a név, lakcím, a képen egy húszas éveiben járó csajszi. Nem az esetem, de mondok, fasza…..