Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa József vagy, ahogy legtöbben ismerik Medve Papa élete az állatokról szólt. Nem csak befogadta őket, de farkasai és a medvéi szerepet kaptak olyan magyar filmekben, mint a Kőszívű ember fiai, az Eltüsszentett birodalom, a Csillagszemű juhász, vagy a Tündér Lala. A Mafilm felkérésén a BBC is …..
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2018.01.15 14:43:27
@szcsongor: remélem, vénségedre te is utcára kerülsz! Szarházi...
Kérdés, amelyre nem tudsz válaszolni Pár napja kaptam egy kérdést, amelyre fogalmam sem volt, milyen választ adjak. Főleg azért, mert olyan embertől érkezett, akitől sosem vártam volna. Olyan típusú ember ő, aki nem kérdez, hanem akitől kérdeznek. Éppen ezért, nem éreztem jogosultnak magam arra,…..
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2017.04.23 22:42:45
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2017.04.23 22:43:54
@hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó: mellesleg az ilyen mesékkel másoknak kárt okozó gazembereket én lesittelném.
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2016.04.24 11:51:32
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2016.04.24 12:08:35
@eßemfaßom meg áll:
valahogy úgy érzem, szokás szerint nem érted miről van szó. Csak a nickjére nézz rá és vesd összes a hozzászólásaival!
Remélem, igazam van és tényleg csak paródia amit előad. (mondjuk a gépvásárlás kapcsán írt kálvária kb. igaz és nem is kell hozzá egybitesnek lenni... :(( )
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2016.04.25 16:29:45
@Kritikatúra: ZX81... olyannak a fotójára csorgattam a nyálam anno. Azt hiszem, egy Univerzum c. magazinban volt róla egy pároldalas írás... egészen addig epekedtem utána, míg végül dolgozni kezdtem és lett pénzem egy Spectrum+-ra :)

És több, mint húsz éves IT múlttal ott tartok, hogy ma már kb. olyan biztonsággal választok nemhogy alkatrészeket, de akár komplett notebookot is, mintha a lottó ötöst próbálnám eltalálni. :(
Régebben elég egyszerű volt a képlet: középkategóriás Intel alaplap+proci, nVidia VGA, Kingston RAM, Enermax táp, WD vinyó és akkor nyugodt lehettem, hogy jó gépem van.
Aztán kezdtek elkurvulni a gyártók, Intel kiszállt az alaplap bizniszből, az enermax már közel sem életbiztosítás... ehhhh...
Urbán Ádám fotóriporter volt az a szerencsés, aki dokumentálhatta a Kossuth-díjas költő Faludy György és felesége Fanny ünnep- és hétköznapjait. Ádám volt az a személy, aki 2002-ben a mára megszűnt Penthouse magazin felkérésére készíthette a házaspárról a nagy botrányt…..
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2015.12.17 08:09:33
@Phteven: félreértések elkerülése végett jelzem, hogy csak azokról a képekről beszélek, amiken őnaccsága pucérkodik.
Søren Aabye Kierkegaard (1813 - 1855) Az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek." *** Összesen 51 egzisztencialista filozófust állított elő a rendőrség szombatra virradó…..
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
hóhér avagy állami ítéletvégrehajtó 2015.09.07 08:35:36
@Bikli néni: a lottó ötösnél sokkal nagyobb rá az esély. Ugyan másodkézből származó információ, de nemrég hallottam róla, hogy biztonsági őr, míg egyedül volt, a szolgálati fegyverével lőtte fejbe magát. Két héttel később még élt. Hogy milyen állapotban volt, azt persze nem tudhatom. Azért a biológia más, mint ahogy azt a filmeken látod.
Gőzerővel dübörög a NAV átalakítása, a napokban megjelent hírek alapján már a se.. raktárkészletünkbe is benéznének. Adja az ég, hogy ez csak egy köztudatba bedobott meggondolatlan ötletelés legyen, amivel azt próbálták bizonyítani, hogy keményen megdolgoznak a pénzükért…..