Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esbetha42

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
38 évesen elhunyt Selmeczi Borbála, aki éveken át vezette Duna TV Dunáról fúj a szél című műsorát. Selmeczi György lánya a Kolozsvári Magyar Opera munkatársaként tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2009-ben a Hárman Erdélyben című dokumentumfilmet szerkesztette, a Zenei Műhely című…..
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
MimiBlog Operai ágyjelenetek 2016.06.10 13:31:28
Sikamlós, erotikus vagy épp sokkoló ágyjelenetek az operaszínpadon is előfordulhatnak. Korhatáros poszt. Otello és Desdemona történetének tragikus végkifejlete - úgy lehet, az operába járóknak elsőre alighanem ez, azaz Verdi operájának negyedik felvonása juthat az eszébe, ha az ágyra mint operai…..
Esbetha42 2016.06.12 12:43:38
@bloglegelő: Igazad van... én nem szeretem ,kivéve pl ezt, amely inkább a nagy átélésnek köszönhető .www.youtube.com/watch?v=WNHb56xzcYo
Esbetha42 2016.06.12 12:36:44
@Vili Doli: nincs hang ...
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
Togo, Benin, Burkina Faso, 2009  Porto Novo egy jókora lagúnató, a Nokwe keleti partján fekszik. Motoros csónakokkal tesszük meg a másfél órás utat Ganviébe, mely egy kb. 25 ezer lakosú cölöpváros. Nagyeszű csónakosunk elfelejtett feltankolni, mert úgy félúton rájött, hogy…..