Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boba Fett

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Egy HTC mind felett 2013.02.20 02:50:18
A fogyasztók számára gyakorlatilag a névtelenségből egyenesen az okostelefonok csúcskategóriájába érkezett tajvani vállalatra mostanában nehéz idők járnak. Versenytársai minden minden polcot kitapétáztak termékeikkel a legalsótól a legfölsőig, míg a HTC amolyan szimpatikus…..
Boba Fett 2013.02.21 12:15:24
@Plumper_: iPhone az Audi... haha ez a hét vicce, de tényleg.
Szeretünk büszkék lenni a fűszeres magyar ételekre, hogy ugye az a pörkölt mennyire érdekes ízvilágú. Persze nincs ellenemre egy jófajta szarvaspöri uborkasalátával, de ha ízvilágról akarunk beszélni, érdemes kicsit messzebb menni: anélkül, hogy összehasonlítanmán, vagy…..
Hóbelevanc Hitelcsapda 2009.01.26 12:00:00
Hetek óta nincs nap, hogy ne foglalkozna valamelyik újság vagy televízió azzal, hogy milyen helyzetbe kerültek a devizában eladósodottak, és mennyivel is emelkedett a törlesztőrészletük az elmúlt hónapokban. Különböző élethelyzeteket vizsgálhatunk meg, ha mi magunk nem is…..
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..