Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Mester

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
Mi lehet annál cikibb jelenet, mint amikor bőszen zsidózó magukat nemzetinek nevező ifjak, kimennek balhézni egyet a Keletibe, de sajnos nem tudják elénekelni még a magyar Himnuszt se? Mert, hogy tegnap este Jobbik szimpatizánsok jelentek meg a Keletinél. Tették azt, amihez értenek:…..
Polgár Mester 2015.09.04 17:37:10
@csak egy néző: gyúrcsány nem volt ott... De mivel mi igen, ezért láttuk... Szerinted miért csak ennyi a videó? Honnan tudták, hogy pont akkor kell videózni? Ha meg meg van vágva, akkor szerinted miért nincs a többi része is felrakva? Azért mert a két oldal csak provokálni tudja egymást ahelyett hogy valós megoldásokat találna!!!
Polgár Mester 2015.09.04 18:15:03
@csak egy néző: nem tudom,de valószínűleg vagy a maffiózó haverjaival nyaralhat valahol, vagy pedig a légkondis irodájában pocolhat :-D
Polgár Mester 2015.09.04 18:28:32
@csak egy néző: na ..zd meg :-D pedig csak tipp volt :-D de lehet csak kampányfogás ez is a részükről...
A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom vezetése múlt hét szombaton Röszkén járt, ahol a helyben élőkkel beszélgetünk a bevándorlásról és a bevándorlókról. Mélyen felháborít minket az a látszat építés, melynek célja a gyűlölet keltés. Beszélgetéseinknek az volt a…..
Polgár Mester 2015.09.04 17:24:38
@Polgár Mester: bocsi, ez a kula oldal random módon váltogatja a cikkeket mikor a hozzászólok gombra megyek...