Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greatalex

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
greatalex 2012.08.03 22:51:38
@Hertelendi: "De Magyarországnak 10 millió állampolgára van. Ez egy gesztus volt a jobboldalnak. Nem kellett volna."

Tehát aki Erdélyben él, magyar az anyanyelve, magyar az identitása, az ne is örüljön Gyurta Dani győzelmének???

Magadnál vagy???
greatalex 2012.08.03 22:59:20
@many-many: rég olvastam ennyire jó hozzászólást...
Hiba volt az országot bóvli kategóriába sorolni, teljesen egyértelmű, hogy sohasem voltunk azok. Az utóbbi egy hét nagy ralit hozott a magyar eszközök számára. Erősödött a forint, zuhantak az államkötvény hozamok. A magyar államkötvények hozamai forintban 7-7,5% körül,…..
greatalex 2012.07.21 19:07:44
@2llkedő: Feri Feri, csak nem téged hallak? :) Vagy Gréczy urat üdvözölhetjük a nick mögött?
greatalex 2012.07.21 19:18:59
@Makkasz: Bajnai már eleve kifogásolható szerintem, Hajdúbét, Walliszos bizniszek, Dataplex stb. A szuperbruttó is mekkora parasztvakítás volt... Meg azért komoly posztban volt a Feri kormányában.
A megszorításokat pedig csak mi fizettük, a multik, bankok nem. Most legalább jobban eloszlik a szívás. Vállalkozóként pedig már Te is megállapítottad, hogy most azért vmivel kedvezőbb. Állami megrendelésekhez akkor is, és most is csak a csókosok jutnak hozzá.
greatalex 2012.07.21 19:23:03
@ccactus: ott a pont. A piros szemüveges kommnetelők nagyvonalúan átlépik azt a tényt, hogy most fizetjük a medgyesi-gyurcsány kormányok számláját.
  Megfontolandó, hogy a költségvetési takarékosság jegyében ne kapjanak állami támogatást a pártok 2013-ban és 2014-ben – vetette fel Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának csütörtöki ülésén. Az álszent intézkedés – mint a politikaellenes…..
greatalex 2012.05.18 20:00:59
@napi_jokedv:
a szrtáda építésekre gondolsz (alagutak, völgyhidak), esetleg a Margit-híd felújítására, vagy a négyes metró költségeire? Esetleg a szépreményű BKV-s végkielégítésekre? Dataplex mutyira vagy a Máv-os 2 milliárdos sikerdíjra?
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
greatalex 2012.04.02 15:47:47
@Alamio: Minden soroddal egyetértek.
Forrás: polkom.blog.hu KOMMENTÁR Vajon milyen képet sugároz az EP-vita a magyar választók felé?       Az Európai Unió és országai is súlyos politikai és pénzügyi válságban vannak. Emlékezetes, hogy az EU nem tudta elfogadtatni alkotmányos…..
greatalex 2012.01.19 22:06:05
@Leonard Zelig: Bokros, mint konzervatív?????
Elmentek otthonról?
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
greatalex 2009.03.06 12:46:03
@E-one: Akkor milyen alternatíva marad?
SZDSZ? - benne vannak nyakig ők is a korrupcióban.
MDF? - Statisztikailag kimutatható, hogy az MSZP szekerét tolták a szavazásokkor.
Jobbik?
... valakire szavazni kell
greatalex 2009.03.06 12:57:19
@azallamenvagyok: "ha a mocsárba süppedő szekér elé áll valaki, megakadályozva ezzel annak a továbbhaladását, pusztán azért, hogy azon filózzon: megbízható-e a kocsis, és végignézi, hogy az egész elsüllyed, azt valójában nem érdekli a szekér... jelen esetben: az ilyen ne nevezze magát magyarnak. "

a szekér elé azér is oda lehet állni, hogy a barom (v. böszme) kocsist ne engedd
tovább a rossz úton, hanem kivezesd a mocsárból - ez felmerült Benned? Ehhez azonban a kocsist el kell távolítani a bakról.
greatalex 2009.03.06 14:09:30
@freagle: tehát a fidesznek nincs mai programja. A maszopnak mennyi volt csak amióta Fletó uralkodik? 3? 5? 10? Már számolni sem lehet. "majd beledöglöttünk hogy úgy csináljunk, mintha kormányoznánk" - ismerős szavak? Szerinted ez a banda fogja megmondani a tutit, akik szétloptak, eladósítottak egy országot? Talán a nem a fideszen kéne számonkérni a programját (hiszen nincs választási kampány), hanem az ország állapotát a kormánytól!
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..