Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apa5406

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
Apa5406 2018.03.20 10:38:32
Van egy viszonylag sima útja Orbán uralma megdöntésének, amely végső esetben rendelkezésére áll az EU-nak -- nemcsak a magyar ügy "kezelésében", hanem az unió egysége érdekében. Nem az egyedi országok (befektetők) tőkemegvonó intézkedésére gondolok, ami természetesen önmagában is súlyos zavarokat…..
JóVáros Blog Láncreakció 2013.12.22 11:34:16
A Demokratikus Koalíció szavazóbázisa elérte a kritikus tömeget. És bár a láncreakció legimertebb formája az atombomba, de az élet minden területén működik. A kémiától a politikáig. Hasznos törvényszerűség, tessenek jól irányítani. Azt nem tudom, hogy Gyurcsánynak a…..
Apa5406 2015.12.27 11:25:03
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
Ilyen az, amikor amúgyis gyenge jellemek még inkább hitvánnyá válnak, amikor a gerinc a közepes nyomást sem bírja és megtörik. A futsalos külügyér kitüntette Medgyessy Pétert, aki meghatottan állt a megtiszteltetéstől. Lelki szemei előtt nyilván feljsejlett valamilyen állami…..
Ülök a klavi előtt és fáj, irgalmatlanul fáj ez a kép!Talán még soha nem ütött meg ennyire semmi, belesajdul a testem, a lelkem és a könnyeim folynak le az arcomon! Nincs olyan Isten, Allah, bármi, aki ezt akarhatja! Valami nagyon el lett cseszve ezen a földön, ahol gyerekek…..
Apa5406 2015.09.04 07:17:50
@Ballagó Imre:
Amit az ember nem ismer és nem ért, attól fél. Olvass. De ne olyanokat, ahol megmondják a véleményedet.