Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retsam89

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmnéző Okja - kritika 2017.07.07 17:03:06
Megérkezett a Netflix új nagy várományosa az Okja, ami a Cannes-i debütálásával, már elég nagy port kavart a filmvilágban. Történt ugyanis, hogy amikor a filmfesztiváli vetítésén a film elején megjelent a Netflix felirat a közönség elég hangosan kifejezte a nem tetszését, ugyanis szerintük egy…..
retsam89 2017.07.08 23:01:59
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Subba Vine forever 2013.08.10 12:15:49
Jó hosszú, jól megnézed. ..
retsam89 2013.08.10 12:48:49
e
Amatőr és profibb filmesek figyelem, globális rövidfilm versenyt hirdet a mesecsatorna SpongyaBob karakterének megünneplésére. A Nickelodeon az online versengésen szívesen veszi a legelrugaszkodottabb, legelborultabb ötleteket. A három perces időlimittől eltekintve a…..
Ez a nagyon hülye ember nagy fejtörést okozott magának azzal, hogy azt képzelte sima ügy nekifutásból befejelni egy kocsi szélvédőjét. Persze jól benézte a dolgot, azonban a kezdeti kudarc ellenére sem adta fel, és még csomószor rábólintott az üvegre...
..
retsam89 2013.04.11 23:21:17
Snoop nagy rasztafári reinkarnálódásában mi is sokáig kételkedtünk, aztán pár dal és egy nagyon betépett videó után már kezdtük elhinni, hogy ez most halál komoly. Azonban vannak, akik szerint ez az egész csak egy reklámfogás a rapper részéről és az egész rasztafári…..
retsam89 2013.01.26 18:42:16
www.youtube.com/watch?v=Bk8bkmpwWDI

na EZ kívánkozik ide :))))
Subba Csillagok születnek 2013.01.09 14:58:52
óriási performance valami vidéki késdobálóban ..
A Huffington Post szedte össze az évad legkevésbé erotikus, leginkább kínos szexjeleneteit egy videóba, köztük a Csajok pár jelenetével, a Spartacus vérgőzös dugásával, lábszopogatással, alsóneműs takarításból rittyentett pásztorórával, aztán azzal, amikor a nagyi szopja…..
Subba Die Antwoord 2012.10.16 21:54:52
Én meg se néztem, de biztos a világ legmenőbb videója most ez már megint. ..
retsam89 2012.10.16 22:36:49
Subba Nap videója: Visszafelé 2012.10.09 13:23:50
(Nem ők csinálták a Dallas-paródiát?) ..
retsam89 2012.10.09 13:28:26
Tegnap este elkezdtünk ezen felbuzdulva gondolkodni egy kicsit:

Donnie Darko elszámol 28:06:42:12-ig.

Lost: halottak repülőreszállnak egy szigeten, majd a dagadt faszi visszaad sok milliót a Szerencsejáték Zrt-nek, miután lehúzza az x-eket a 42, 23, 16, 15, 8, 4 számokról.

Amerikai História X: egy néger úriember útpatkát helyez le foggal, majd megfejeli egy szimpatikus fehér fiatalember talpát

Életrevalók: a gonosz tolószékes kirúgja a fiatal, kedves, bár a film végére elég gonosszá váló segítőjét

Project X: sok fiatal elmegy egy háborús területre, ahol összetakarítanak!

Ryan közlegény megmentése: Az amerikai katonák ugy döntenek hogy elhagyják európát miközben lőnek rájuk!

Darth Vader újjáépít egy lerombolt jedi-templomot és benépesíti gyerekekkel. De a gonosz Obi-Van megfosztja jedi-hatalmától és eladja rabszolgának.

KÖZÖSSÉGI HÁLÓ: Zuckerberg letörli mindenki kapcsolatát a facebookról, majd a végén bezárja a windows-t egy egyetemen!

Ponyvaregény: egy fekete és egy fehár ember agyműtétet hajtanak végre egy kocsiban, ám a sérült srác gonosz barátja ezt nem szívleli és pisztolyt ránt a jószándékú dokikra

Karib tenger kalózai: Johnny Depp minden részben behajózza magát egy börtönbe!!!!

Csipkerózsika: egy boldog történet végén amikor Csipkerózsika álomra hajtaná fejét, a Herceg megcsókolja, amitől 100 éves kómába zuhan!!!!!!!!!

Bosszúállók: a szuperhősök nyitnak egy vákuumlyukat az égbe, ami kiszippantja a gonoszokat a városból, aztán tűzzel megépítenek egy repülő erődöt, majd a végén összevesznek és mindenki éli a saját életét, bánatában még Loki is hazateleportál. gyalog.

Tolvajtempo: egy jófej baráti kör 50 luxusautót ajándékoz ismeretleneknek.

Cobra 11: A robbanásból megszületik egy autó, amiben van egy férfi és hat kiló heroin, majd a kocsi visszatolat a rendőrökhöz.

Barátok Közt: Miklós nem akar a KFT lenni ezért tulajdonrészt ad Klaudiának, Nórának, és Andrisnak

Schindler listája: látván, hogy a zsidók Xiklon B-t lehelnek a zuhanyrózsákba, a galád Oskar Schindler dühében kirúgja az üzeme összes zsidó munkását, akik így a koncentrációs táborba kerülnek. Szerencsére a jóságos nácik pénzt és hasznos holmikat adnak nekik, és jól fizető állásokba helyezik el őket.

A Sebhelyesarcú egy olyan emberről szól, aki leszokik a kokainról és felhagy a bűnöző életmóddal, majd álmait megvalósítva mosogató lesz, hogy elég pénzt tudjon gyűjteni egy kubai utazásra.

300: az egyre szaporodó spártaiak harcolnak a menekülő perzsák ellen, és mikor már azt hitték, legyőzték őket, a perzsák kiugrálnak a gödörből

Gettómilliomos: Egy milliomos srác elhagyja a csodaszép barátnőjét, miközben visszakapja a tesóját, a családját, meg a barátait, és közben elveszti az összes pénzét!

Minden "romantikus vígjáték": a boldog pár összeveszik egymással, de mivel rendbe akarják hozni a kapcsolatukat, újra randizni kezdenek, majd a végére annyira eltávolodnak egymástól, hogy úgy tesznek, mintha nem is ismernék egymást.
A helyi Csillag születikben szerepelt a faszi, igen látványos, amit csinál, persze kérdéses, hogy hétről hétre ebben a műfajban hogyan lehet megújúlni. ..
Az RTL kábelportfólió (Cool, Film+, Film+2, Prizma TV, Sorozat+, Muzsika TV, Reflektor TV) első negyedévében a 18-49 éves kereskedelmi célcsoportban a teljes napon 12 százalékos közönségarányt ért el, 16 százalékkal javítva előző évi eredményén.Az idei év legnagyobb nyertese…..
Subba A nap képe 2012.03.28 16:51:33
retsam89 2012.03.29 10:30:31
Subba VV Bréking! 2011.11.04 12:56:00
Kiderült az, amit már sokan sejtettek. Schmidt Pál eltitkolt gyermeke:CRISTOFEL  Államfői vér csörgedezik a mi kubai csődörünk ereiben!!  Több nyelvész/grafológus már korábban pedzegette, hogy kísérteties a hasonlóság Schmidt és Cristolfel írásaiban. Most titkos…..
A Software Update nem mutatja, sőt, nekem még az App Store-on sem jelent meg a frissítést jelző kis piros szám, de attól még elkészült a régóta várt óriási csomag a Final Cut X-hez. Az Apple nyáron bemutatott videóvágójáról azt kell tudni, hogy az egyrészt zseniálisan…..
Egy tök jó kis funkcióra akadtam Lionban. Várjatok: el tudom én képzelni, hogy ez az első OS X óta benne van mindegyikben, de nekem csak most tűnt fel, ezért most osztom meg veletek. Szóval van egy videó vagy audiofájlotok, amit szeretnétek valamilyen i-eszközre másolni, de nem…..
Rengeteg helyen megírták, hogy XVI. Benedek pápa twittelni kezdett. Első rövid üzenete a következő volt: „Kedves Barátaim! Épp most indítottam el a News.va-t. Áldott legyen Jézus Krisztus Urunk! Imáimmal és áldásaimmal, Benedictus XVI” Arról azonban kevés hír esett,…..
Kiderült, hogy a világ leggyorsabb Macje nem egy Mac Pro. A Macworld tesztje szerint lehet olyan iMac konfigurációt kérni, ami leveri a 326 napja frissült Pro család tagjait.Lehetőség van ugyanis 4,3 3,4 gigahertzes Core i7-essel és 256 gigás SSD-vel kérni a 27 colos asztali gépet, ez…..
Na mivel fotózta magát pucéran a Gossip Girl főszereplőnője?Pompás részhez érkeztünk, esküszöm pompás részhez. Az Applecsaj-rovat ugye jellemzően úgy épül fel, hogy mutatunk egy képet a főszereplőről hétköznapi helyzetben, majd bevetjük a titkos pucér fotót, végül egy…..
retsam89 2011.06.14 19:05:41
@Ollokes: két cikk is lejött ezzel kapcsolatban, DE, Ő van a képe. Meglepő mód pont egy új filmje előtt "szivárogtak" ki ezek a képek.

@Embervad: mert beindult egy új szolgáltatás. A lényege, hogy meg akarod találni a telódat, de mondjuk épp olyan helyen van, ahol nincs lefedettség, ergo nem találod, és amint újra olyan helyre kerül, ahol van, kapod az e-mailt rögtön, hogy tudd, épp hol van. Ki lehet kapcsolni valahol (iTunes, me.com...? passz)
Nincs még új iPhone, az iOS 5 megjelenésére is várnunk kell, úgyhogy az Apple azzal főz, amit a szekrényben talál: fogja a meglévő telefont és új konstrukcióban dobja azt piacra. A Mac Rumors szerint legalábbis a héten megjelenik az iPhone 4 kártyafüggetlen verziója az Egyesült…..
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...
Appleblog Apple Store Down 2011.05.03 11:54:00
Mi jöhet még? KÉK iPhone? SÁRGA iPhone? ZEBRAMINTÁS iPhone?iMAC?!?..
Nem...
retsam89 2011.02.27 22:19:08