Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor eltört a wc-lehúzó műanyag karja, az öntudatos lány több szerelőt is felhív. Háromból kettő azt mondja neki, hogy nem kapható, javíthatatlan. A harmadik meg - láss csodát - jött és hozta a filléres alkatrészt. Az első két szaki vajon tényleg nem volt képben azzal, hogy igenis kapható ez a…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18 18:40:16
@Tudod Te Azt Jól!!: meglesz. Műveletlen vagyok! Szeretném ezt itt most kihangsúlyozni. De legalább ez nekem így nem is jó. Ám ma fejlődhettem, ami meg de.
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.03.27 17:09:37
@.Manyecska: CIDchip gyermek megg tévesztet. Sor ri.
Nem, nem abszurd dráma! Maga a Wizz-élet bontakozik ki az alábbi levélben, olyan szépséges beszélgetésekkel, mint az- Akkor most mit lehet tenni?!- Panaszt kell tenni a honlapon.- Azzal kezdtük. A honlapon az is ott van, hogy sürgős esetekben hívjam az ügyfélszolgálatot. Azt meg épp…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.04 16:18:30
@atpijkamo: a hivatkozott Index cikk mégis elérhetõ. Köszönet illeti: aptijkamót.
Vagy teliszarva kapja vissza a bulvárruháját.
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.04 19:27:15
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.07 08:02:27
Szeptemberben debütál a TV Paprikán a csatorna két új, saját gyártású műsora, melyek azt képviselik, hogy az étkezés élmény, amely még inkább igaz, ha már az ételeket sem egymagunk készítjük el. A TV Paprika mesterszakácsa Bede Róbert idén az országot járja, míg a két…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.07 07:32:45
@Nyílméregbéka: hobbiszinten űzi a profiságot, hát nem érted?
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.07 07:21:56
@bovorac: jó világlátásúnak tűnsz, ezért sem értelek 2 ponton: mi a te fogalmaid szerint a geg, mert az bennem igényes humorként él. Másik; szerintem nem zseniális Gálvölgyi, bár régebben én is néztem, elment. Mégis, hogy mondhatod zseniálisnak, amikor tényleg csak az átlagnéző által nézett és ismerhetett műsorokra, szereplőkre, jelenségekre megy rá, kifigurázva azokat? Ez hol tehetség? Biztosra megy a biztossal. Nem lehet inkább, hogy az alapul vett műsorok által érzett nosztalgia, s szereret szól belőled, mi így Gálvölgyire vetül?
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.07 07:28:42
@lacccccccc: nem értetted meg a cikket. A Lárt Púr Árt meg nem is tudom hogy említhető egy lapon ezzel a fajta, most tárgyalt humorral. A kritika nem antipátián alapult, azon alapult, hogy képtelen megújulni: ugyanaz a séma aktualitásokon keresztül tálalva* és ez most nem egyenlő a "hamisítatlan" stílusjegyek hozásával, ez leragadás. De hát ezt leírtad magad is! *bár ez nem igaz, mert Magdianyu kidöglése nagyon nem mai esemény, de úgy látszik az elcsépeltséget is el lehet adni túlcsépléssel mintegy menetszakadásos poént generálva belőle. Ha ez neked jó a végtelenségig, legyen jó.
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.07 07:10:35
@prometheus_X: ahogy a célközönség sem épp egy joghallgató-palánta. Nincs ezzel baj - számukra.
@lionking: a reklámokat, mint előzeteseket (tehát az nem reklám..) vagy reklámokat, mint hirdetésblokkokat a műsor alatt? Akkor meg honnan tudod hogy szerepelt Bencike? Különben ő egy vérbeli Balázskoppintás, az ő paneljeit próbálja egymásra hányni, alkalmazni, biztosra ment a csatorna, mégha a legalább csipetnyi redetiségre éhes nézőknek nem is kedvezett ezzel. Nem fog kikopni a srác, a stílus, mert ezzel a fajta ripacssággal adható el a műsortermék.
@savrola: mer' olcsóbb, mint holmi meleg szigetekre utaztatni. Meg mert ez egy tévésprodukció. A díszlet nem kicsit volt giccs. Különben röhej, hogy milyen zsigeri szinten űzik a giccskreálást, rendre ilyen volt minden Vacsoracsata epizód is, csupa giccsotthon volt a helyszín. Hiába, egyszikű társaság.
@Dartois83: miből gondolod, hogy a kamunak vélt szövegek nem eredetinek és őszintének hitt közlések? Mi van, ha az egységsugaró szereplő szintje, iránya és szókincse pont illeszkedik a műsorba? Nem nehéz ám ezt a szintet összehalászni. Nemócska módszert meg igazán nem várhatsz, nem is illene a képbe. A 10% hogy jött ki? Csak mert szerintem nincs az annyi sem.:(
@Beer Monster: vagy végső esetben jó lesz ott az falkavezér is.
@Egyszeru Elek: számos esetben építenek erre, ez az ún. másodlagos célközönség. (Egyúttal legyen ez önismereti jellegű kalandtúra is: ha más lennél, elkapcsoltál volna. De nem vagy.:D)
@csak egy néző: Fábryék asszem vesztettek egy nézőt a legutóbbi után. " És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak. Boldogan élnek, amíg csak meg..." /Kispál/ Nem a szaros poénnal volt a gond. Azzal sem, hogy ott volt a kikapcsolódni vágyó közönség. A kettő együtt viszont már gáz volt. Tapsoltak konkrétan a Balatonba engedett, néhavolt gyerekszarnak, de úgy, hogy humoristánk hatásszüneteiben minden századmásodpercben keresték a röhögni-, tapsolnivalót. Taps a szarhoz. Látni, hallani kell. Ez így sok volt. Pontosabban túl sok a kevésből.
@Anjus: tudod, filmszínészek közül is vanak a karakterszínészek és az univerzális, tehetségesebb nagyoknak is vannak jobban, legjobban fekvő szerepek, amik extraemlékezetesek, amikor közel magukat játszhatják. Nem kell ide konteó, ezek a bárgyú elmék önmagukat alakíthatták. Te is tudod, hogy ez az originált valóság.
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: csak belenéztem, de mintha lett volna olyan rész, ahol végre nem a nő választott. Vagy csak benéztem. Balázska meg kurvára ne kalandozzon el azért a gázsiért, amit kap (nem t'om mennyi, de biztos annyi).
@Nem Penny hajója: minek kellett volna lennie ebben a szerepben? Meg szabad-e többet látni bele, olyat, ami soha nem volt és nem is lesz? Ripacs a ripacsimádóknak. Ennyi a funkciója és képessége.
@EU: nem kell álszentnek lennünk sem. A párválasztás bizony egy húspiac. Nem kell mindent lényegvesztésig szarrászofisztikálni, hol marad az állati zamat? Persze lehet színvonalasan is állatkodni.
@v2peti: aátlegnéző nem igényli az ok-okozatok átlátását (talán érzi, hogy sikerélménye amúgy sem sok adódna a nagy összefüggések tengerében). Így ilyenekre nem kell gyártásköltségeket pazarolni, érted-e?
@Kuttorka: üdvözöllek, 45 éves, tudatos anyuka. Csak azt ne hidd már nagy világlátásoddal, hogy a mai mocskos trend teszi ezt a nőkkel. A nők mindig is imádtak luxusprostik lenni, a legnagyobb vadbarom alá tartozni, így elérni magas pozíciót, max. másként nevezték a jelenséget eltérő korokban. A igazszerelem meg marad a lányregényekben (néha kigyön a valóságba is, de nem jellemző). Ugye, milyen csúnya a világ.
Nincs az a házhozszállító cég, ami képes felkészülni arra az extra esetre, hogy a megrendelője nincs jelen az átvételkor, az átvevőnek viszont eleve fogalma sem lehet arról, hogy mit visznek neki. Ettől még érdekes kérdés, hogy milyen szempontok alapján történik a raktáron…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.04 12:43:46
@Manyecska: ebbol csak a szokozoket ertettem, de azert jo volt. Igy is megtisztelo, hogy hozzam szoltal.
xDe&ON (ha majd divattervezo leszel lehet ez a markad)
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.04 15:50:29
@vizsla_barat: rosszabb vagy, mint hagyma.
A levélben fogyasztásáról nincs szó, sőt, épphogy a nemfogyasztáson van a hangsúly, de talán jobb is ez így. Bár speciel a csótány szerintem a nagyváros alapvető tartozéka, mint a villamos meg az aszfalt. Persze épp ezért extra gondosságot igényel…..
lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2015.09.03 20:14:08
@Aureliano Buendía: Franciaországban mész? Különben nem értem amit Tron65 akar, meg ír.