Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tronke1

33 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 2015-ös év talán legnagyobb európai sikertörténete volt az Origen megalakulása és felemelkedése. Mi vezetett el ahhoz az állapothoz, ahol a csapat jelenleg áll és mi lehet a kiút? A Season 4 világbajnokság után elég kemény napjai lehettek a Fnatic menedzsmentnek. xPeke, a csapat arca és egyben…..
Az új 6.11 patch jelentős változásokat hozott a rangsorolt meccsek működésénél, ami elég sok embernél kivágta a biztosítékot. Elöljáróban is szeretnénk leszögezni, hogy a problémák amiről beszélni fogunk a játékosbázis 99,5%-át (a hozzánk hasonló földi halandókat) nem érintik, sőt, nekik igazából…..
FRISS: A Riot tagadja, hogy tárgyalnának az ESPN-nel. Érdekes cikk jelent meg minap a pvplive.net oldalán. A szerző forrásai szerint a most már igen eredményes és jó esport írókat alkalmazó ESPN (egyikük egy Fakerről szóló cikkel nyerte meg az idei New York Press Club Award-ot sport kategóriában)…..
Chevy Chase elhíresült filmjének egyik jelenetéhez volt hasonló a G2 szereplése az MSI-on, csak a "Big Ben, Parlament" körforgalom többszöri megkerülése közben a Gamers2 beleszaladt még jónéhány csúnya pofonba is. A hét végén lezárult az idei Mid Season Invitational, ahol a csoportmérkőzéseken…..
Végre nem csak az észak amerikai ligába fektetnek a klasszikus sportok csapatai: a német székhelyű FC Schalke 04 tegnapi közleményében prezentálta, hogy megveszi a korábban Elements néven futó EU LCS csapatát. A csapat tagjai jórészt azonosak, Eikát váltotta miden a UoL-t elhagyó Fox. Nagyon…..
Az ESPN forrásai szerint a UoL két carry játékosa nem a Unicorns oldalán tervezi a jövőjét.  Mindkét játékos észak-amerikai karrierről álmodik. Steelback számára ez a második próbálkozás lenne az NA LCS-ben (pontosítva: a Challenger Seriesben játszott Pierre, a híres-hírhedt Martin Shkreli…..
Az LCK bajnokság kis fáziskésésben van a dicső nyugathoz képest, de a múlt héten náluk is lezárult végül a tavaszi szezon alapszakasza. Ha az ember belegondol, hogy ők ugyanúgy kettős körmérkőzést játszottak csak Bo3 formátumban, akkor érthető a kis eltolódás. A szezon kezdetéhez képest voltak…..
A hétvégén lezajlott az európai rájátszások első köre, ahol sajnos a szívünkhöz közel álló Unicorns of Love egy meccset sem tudott nyerni, így nekik itt véget ért a tavaszi split. Nézzünk egy kicsit a mélyére a dolgoknak, hogy ez mégis miért történhetett. A szezon kiválóan indult, Diamond rutinja…..
A hétvégén került megrendezésre a második budapesti Esport Fest, ahol a döntőben félmillió forintért csapott össze a Wonder Stag e-Sports és a WiLD MultiGaming csapata egy Bo3 szériában. A két döntős csapatról szerintem különösebb hezitálás nélkül kijelenthetjük, hogy kis hazánk két legjobb…..
Idén is megrendezésre kerül az (immáron tizedik!) IEM világbajnokság, ahol a korábbi események eredményei alapján kvalifikált, illetve meghívott 4-4 csapat csap össze.     A meghívott csapatok és az első csoportmérkőzések Észak-Amerika Team Solomid  Nagy reményekkel vártuk a TSM idei…..
A LoL Esports blog új hagyományba kezd: idén először átadjuk a (teljesen fikcionális és csupán erkölcsi értékkel rendelkező) Arany Sighstone-díjakat. A jelölteket és az egyes kategóriák győzteseit is mi választottuk ki, de megadjuk a lehetőséget a kedves olvasóknak is a szavazásra, hiszen mi hiszünk…..
A Riot Games mai közleményében kiadta, hogy a 2016 szezonban hol tartják a májusi Mid Season Invitational-t és az őszi világbajnokságot. A Mid Season Invitational tavaly Tallahassee városában, Florida államban volt, ami a helyieken kívül sok ember tetszését nem nyerte el. Idén Shanghaiba költözik…..
Az LCS csapatok alatti kihívó liga évről évre nagyobb figyelmet kap, ahogy a szcénába egyre több pénz és tehetséges játékos áramlik. Az elmúlt 2-3 szezonban rendes közvetítést is kapott a zárt kör, így lényegesen könnyebb követni a jövő sztárjait. Mindegyik régió rendelkezik pár félelmetes…..
Marthin Shkreli egy csak nagyon nehezen szerethető figura. Sőt. Meg merem kockáztatni, hogy az internet egyik leggyűlöltebb embere. Egy gyógyszercég vezérigazgatójaként vált hírhedtté, egészen konkrétan úgy, hogy a Daraprim nevű gyógyszer gyártási engedélyét megszerezve röpke 5556%-al felemelte…..
Nagy a baj Vizicsacsiék táján: a csapat új, veterán játékosa, Danil "Diamondprox" Reshetnikov nem kapott vízumot Németországba, ezért a következő héten biztosan nem, de a csapat közleménye szerint előre nem látható ideig nem látjuk viszont az ex-Gambit sztárt.  Ugyan a vízum problémák jórészt…..
Mindenki nézze át a Fantasy LCS csapatát, néhány ismerős arcot nem fogunk látni a mostani hétvégén. Több csapattulajdonos is kifogásolta a Riotnál, hogy az idei szezonkezdésre nem ellenőrizték le alaposan minden játékosnál, hogy rendelkeznek-e megfelelő dolgozói vízummal. Mióta számos esportoló…..
Illetve rosszul írtam a címet, hivatalosan Kko-Kkal-Kkon LoL Champions Korea (a Kko-Kkal-Kkon egy népszerű édességgyár Koreában), de nem esett volna jól leírni, hogy KKK LCK Korea. Koreai helytartóink földjén is elindult az új szezon, kisebb nagyobb változásokkal. Lássuk hát a csapatokat! - - -…..
A kínai liga is megkezdte a szokásos szezonok közti nagytakarítást - néhány nagyobb lépésről már írtunk. Nézzük át, hogy mégis kiket látunk majd a tavaszi szezonban, milyen formációban. Magában a ligában is kisebb változások voltak. Az alapszakaszban nem fog mindenki…..
Az IEM kölni állomásával az idei évre véget ért a kompetitív League of Legends szezon, a pihenő azonban rövid, hiszen kicsivel kevesebb, mint három hét van hátra az LCS kezdetéig. Azért, hogy addig is legyen mit nézni, összeszedtük nektek az idei év szerintünk legjobb…..
A Daily Dot forrásai szerint 2016-os szezonban nem más mind Danil "Diamondprox" Resethnikov erősíti  kedvenc unikornisaink csapatát! Miután Edward, Cabochard és Forg1ven is elhagyta a Gambit Gaminget, a csapatot a tulajdonos eladásra bocsájtotta - ma már tudjuk, hogy az LCS-ben a…..
Lee "Easyhoon" Ji-hoon mától a kínai Vici Gaming játékosa. Ehhez a VG-nek mindössze 850.000 dollárt (~255 000 000 HUF) kellett kifizetnie. Easyhoont leginkább a kétszeres világbajnok Faker helyetteseként ismerik, de karrierje már jóval az SKT időszak előtt kezdődött. Korábban az…..
Az EU LCS győztes csapatából két játékost már biztos nem látunk viszont a narancs-fekete mezben. Huni és Reignover nem írtak alá a csapattal újra, pályafutásukat valószínűleg Észak-Amerikában folytatják majd. A csapat közelménye szerint ahhoz, hogy maradjanak, a…..
Friss-ropogós hír: a Fnatic helyett az unikornisaink fogják képviselni az öreg kontinenst az Origen mellett az egy hét múlva kezdődő IEM San Jose versenyen! A Fnatic menedzsment az elmúlt órában tette közhírré, hogy egészségügyi okok miatt nem tudnak részt venni a versenyen.…..
LoL esports már az Index főoldalán is :)..
Biztos járt már úgy mindenki, hogy reggel, ébredés után a csipát törölgetve még nem tudta teljesen eldönteni, hogy amit álmodott az valóságos volt-e vagy sem. Valahogy így éreztem én is magam ma reggel, amikor megláttam azt, hogy Yiliang "Doublelfit" Peng mától a TSM…..