Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azt a kutya mindenit

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten találtam egy igazán pártfüggetlen témát: a helyi ebrendelet novemberi módosítását. A www.ezisbarcika.extra.hu weblap fórumán és a Rádió Topban olvastam/hallottam a témáról és ez tett kíváncsivá. (A pontosság kedvéért az állattartás általános szabályairól…..
azt a kutya mindenit 2015.01.29 19:44:36
Jártamban-keltemben azt tapasztalom a városban, hogy egyre többen elégedetlenek és dühösek ifjú városvezetőinkre. Sokaknak nem tetszenek azok a folyamatok, amelyekről ebben a blogban is olvashatnak. Egyre többekben fogalmazódik meg, hogy valamit tenni kellene, mert még ezt a ciklust is…..
Ez a bejegyzés nem politika, hanem inkább közélet… Úgy tűnik, nyugodt kisvárosunkba is „begyűrűzött” a szervezett bűnözés. Pedig azt reméltük, hogy ide talán nem. Most egy újabb illúzióval számolhatunk le, ha az információk igazak… Hír 1: azt…..
Győzött a demokrácia, népszavazás lesz a kórházról – gondolhatnánk. De ez nem ilyen egyszerű. Ha megnézzük a döntés mozgatórugóit, bizony már nem fogunk ennyire örülni: a helyi ellenzék az országos politikából is ismert „mondjunk mindenre nemet, amit a hatalom…..
Kazincbarcika a bugrisok városa. Kazincbarcikán nincs igazi értelmiség. Kazincbarcikán nincs igazi szakértelem. Kazincbarcikán nincs szürkeállomány. Ezért máshonnan kell hozni.Nem én mondom. Városvezetőink és az ő képviselő testületük mondja. Korábbi bejegyzéseimben már…..