Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károly Sélley

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült Budapest új logója, vagyis ez inkább egy kérdés: elkészült Budapest új logója? Ha az interneten rákeresek Budapest logójára, kettővel is szemben találom magam: a fővárosival és a BTDM (Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Korlátolt…..
Károly Sélley 2016.03.04 21:27:00
Sándor Zsuzsa: Jogászszemmel: Ég az arcom „Ég az arcom, mert az igazságszolgáltatás érezhetően a politika befolyása alá került.” Bárándy Péter ügyvéd még az első Orbán-kormány idején mondta elhíresült szavait. De ki emlékszik ma már a Schlecht Csaba-ügyre, a 88 millió forintos adótartozással…..
Néha nem ártana gondolkodni. Amikor a szociális érzékenységéről és visszafogott életmódjáról híres Rogán Antal megszólal menekültügyben, az majdnem mindennek az alja. Nem akarja a kebleit mutogató, helikopteren közlekedő, komoly létszámú személyzetet foglalkoztató…..
Károly Sélley 2015.09.02 16:34:06
Tóni! Nyomdafestéket nem tűr, hogy rád illő nevedet leírjam. E rősebb a Simicska jelzőnél, -ami mint tudod, nemcsak vezírednek szól! Amit leírnák, az meg a nyomdafestékeket nem tűrik! Én tisztelem a nőket, feleségedet is! Szeretek minden gyereket: imádom. nagyon, szeretettel, figyelmesen, érdeklődéssel...sorolható. A feleséged gyerekeit is! A menekülők gyerekeiért szorongom, féltem őket. Átérzem éhségüket, nekem fáj,talán jobban mint nekik a szögesdrót alattomos szúrása, vágása.
Tudom, szüleik nagy felelősége több ezer km. viszontagságának kitenni, kétségbe ejteni a kicsiket. Biztos lehetsz, erre kényszerültek, vagy kényszerítették őket .Feltudod talán fogni a kényszert. GYEREKÜKÉRT DÖNTÖTTEK ÍGY! Rosszul? Mi ezt nem is érezhetjük. Sokkalta nagyobb ezeknél a népeknél a gyerekkultusz.Gyerekimádat! ÁM EZEK A GYEREKEK ÁRTATLANOK! Büszke vagyok hogy magyar vagyok, de szégyelem amit a magyarok ellenére, de nevében tesztek. Törölted már a vérző, síró gyerek szeméből a könnyet? Nekem a szívem szakadt meg Nehéz kérdés, mert hazánkat is óvni kell. De nem így, hogy az egész világgal haragba vagytok! Hülyeséget hordtok össze hülyeségekre! Szégyeljétek magatokat. És legalább a gyerekre figyeljetek oda. Az a 30 milliárd az én kidobott pénzem is. Szégyenlem, hogy embereket kínoz, nem is annyira fizikailag, min lelkileg. Még az unokáik is utálhatják a magyarokat, Tudod ebből hány ember ehetett, ihatott volna? Ha legalább a gyerekeket kímélnénk, az egész világ segítene.Sok ezer ember segítene, nekem is van ötletem, de benneteket csakis a saját hülyeségetek érdekel.