Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mistwalker

13 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J.K. Rowling éve ez már megint, a Fantastic beasts and where to find them című film ősszel startol a mozikban, pár napja pedig kapható a Harry Potter and the Cursed Child (Elátkozott gyermek) színházi előadás szövegkönyve. Hosszas sorok, előrendelési listák, és évek óta nem látott tömeghisztéria…..
Mistwalker 2016.08.04 09:40:45
@Tranquillius: Igen, végig megy előttük, de ennek nyoma is marad: az ezüst repülő kulcs szárnya sérült, a bájital palackjában csak egy korty marad, az ördöghurkon valószínűleg könnyen átjutott, a troll kábult, egyedül a sakk rendeződött vissza.
Mistwalker 2016.08.04 15:02:02
@Tranquillius: Egész konkrétan mikor Ron kimondja, hogy melyik figurák helyére állnak be, azok lemennek a pályáról :D
Nincs olyan ember, akinek ne olvasott volna az új őrületről, ugye? Csatlakoztam a telefonját bámuló sétálgató tömeghez, és egy hétig nagyon komolyan játszottam. Nyakamba vettem a várost, mert kíváncsi voltam, mennyire tudom beépíteni a meló és az életem mellé azt, hogy pokémenok után rohangásszak...
Ki ne szeretne 5 másodperc alatt több fény-évnyit utazni, hogy más bolygókat fedezzen fel? Új lények, emberek, fajok, új kultúrák, technológiák tárházát ismerhetnénk meg alig pár év alatt. Roland Emerich víziója a csillagkapuról 17 évadnyi sorozatos pályafutás után egy filmes reboot trilógiát kap.…..
Mistwalker 2016.07.19 15:39:20
@mizoli: @Krumpli Bogart: Azért nem kerültek fel a listára, mert ők Emeric karakterei, és van esély hogy őket más színészekkel, de visszahozza.
@hidroponi: Hangosan felröhögtem, szerintem már a 10 évadban valami búvárruha tartotta egyben :D
@HunYetti: Igen, ezt jól megfogalmaztad: ha új független sorozatként csinálják, lehet hogy többen nézik a végére. De abban az évben ért véget BSG, és szerintem jó ötletnek tartották hogy az SG égisze alatt toljanak valami hasonlót. Amúgy az SGU-t eleinte nem szerettem amikor részenként néztem. Aztán mikor kipörgettem újra, darálva, sokkal inkább összeállt egésszé, jobban kijött a karakterdráma feszültsége - amit én annak ellenére szeretek, hogy réteg dolog. Ennek ellenére vannak benne okos megoldások, látszik Scalzi keze nyoma.
Kedvenc denevér emberünk számtalan buta kiegészítőt és ellenséget kapott az évek folyamán. Nem spóroltak a fanok sem a kreativitással, van a listánkon musical és ikonikus dalocska is. Összeszedtünk a 10 legborzalmasabb dolgot, ami Batmenhez köthető...
Ahogy már láthattátok a facebook posztunkban, a Fantasmaniás srácok elküldték hozzánk hosszú hétvégézni három Walking Dead figurájukat. Mi pedig úgy vetettük bele magunkat a tesztelésbe meg a fotózásba, mintha újra 10 évesek lennénk...
Az e-sportok és a geek szubkuktúra terjedésével együtt járt, hogy előbb-utóbb nálunk is megjelentek tematikus sörözők és szórakozóhelyek. Fél éve megnyitott a körúton a Barcraft, amit akkora siker lett, hogy februárban megnyitották a második egységüket is a Barcarft 2-t. A miértekről, és az új…..
Mistwalker 2016.03.03 17:44:53
@retrovírus: Sok helyen (akár egy szimpla kávézóban is) nem szeretik és furán reagálnak, ha mondjuk nem kérsz valamit egy koktélba/limonádéba/kávéba vagy máshogy kéred, mint ami megszokott. Itt szó sincs ilyesmiről. Vagy amikor sok poharat vinnél egyszerre, segítenek. Szerintem ez a rugalmas kiszolgálás. :)
Van olyan, hogy az embernek társasozni lenne kedve, de nincs kivel éppen. Van olyan, hogy lenne is kivel, de éppen nem alkalmas a hely. Erre kínálnak megoldást a tabletes és mobilos verziói az ismert társasjátékoknak. Összeszedtem nektek az öt kedvencemet, hogy ha nincs kedvetek kimozdulni a…..
Mistwalker 2016.02.03 19:05:13
@bunyoka: Köszi a szuper listát! A Splendorral már szemezek egy ideje, akkor érdemes rá beruházni? A Talizmán tényleg egy egyszerűbb játék, az alternatív célok/endingek teszik igazán kihívássá szerintem digitálisan is, meg a dobozos formában is. Az én eddigi kedvencem a Blood Moon kieg, ahol B kategóriás horror kártyák vannak, a játék végcélja is változtatható, éjszaka és nappal változások vannak, plusz egy vérfarkas npc a pályán. Digitálisan jobban szét vannak bontva, de a The Reaper és a The Dungeon kiegészítőre érdemes beruházni, rengeteg plusz lapot, karaktert, új játékmenetet tartalmaz, az utóbbi pedig plusz játékfelületet is ad.
Mistwalker 2016.02.03 19:26:23
@bunyoka: Köszi, várni fogok. (A Talizmánt is így szereztem be, jó hogy töredék ára a dobozos verziónak, de van egy lélektani határ :D )
A blood moon csak dobozosban van még, de ahogy elnézem a nomad gameseket meg fogják csinálni az összeset, mert elég sok van már. (nomadgames.co.uk/)
És szeretettel várunk anyázni is :D
Trikorder 2015 legjobb könyvei 2015.12.27 15:26:40
Mindjárt véget ér 2015, ezért a Trikorder szerkesztőségében úgy döntöttünk, hogy összeszedjük, hogy mik voltak idén a kedvenceink. Az elkövetkező napokban szó lesz filmekről, sorozatokról, képregényekről, de a kezdés a könyvekről szól!  Nehéz rangsorolni az idei év…..
A Leviatán ébredését még a nagy tavaszi könyv vásárlásom alkalmával szereztem be, a kisebb toronyból pedig ezt, és John Scalzi Vének Háborúját hagytam utoljára, mert úgy voltam vele, azt a sorozatot veszem meg előbb és olvasom tovább, ami jobban tetszik. A leviatán kiütéssel…..
Mistwalker 2015.12.16 11:19:23
@MrMojo:
Nagyon nehéz könyveket magukban értékelni,főleg ha hasonló műfajúakat olvasok egymás után. Ha akarom ha nem, hatással vannak egymásra. A Leviatán után nekem sokkal személytelenebb és komolytalanabbnak hatott a Vének háborúja, de attól még izgalmas könyvnek tartom, és biztos beszerzem a folytatásokat, mert egy nap alatt megettem azt is :D
Mistwalker 2015.12.16 14:36:21
@steery: Tavaly augusztus környékén volt egy pletyka hogy sorozat lesz belőle,amit szintén a SyFy csinálna, lehet szurkolni higy az legyen a következő.
Nemrég került megrendezésre az első Vienna Comic Con, amit a new yorki comic cont is rendező csapat jegyez, így a minőség előre borítékolható volt. Túl hamar elrepült ez a két nap, és ha tízen lettünk volna, akkor sem látunk mindent. Nagyon nehéz egy ekkora rendezvényről teljes beszámolót írni,…..
A magyar képregényrajongók már ismerhetik a Bloodlust sorozatot, ami kicsit döcögősen, és néhány kitérő után, de idén véget ér – vagy legalábbis lezárul egy fejezet. Még az októberi börzén sikerült egyben beszereznem a történet első 3 számát, úgyis illik az őszi borongós hangulathoz a téma. Tudom,…..
Mi lett volna, ha a csernobili robbanás után a Szovjetunió ijedtében egy gomb lenyomásával leradírozza a térképről Washingtont? Mi lett volna, ha erre válaszcsapásul Moszkva is eltűnik, magyar néphadsereg vészforgatókönyve elbukik, és az atomtöltetű rakéták röpködnek mint a legyek? Homok, vér,…..
Szerintem nálam jobban kevés ember várta Guillermo Del Toro újabb rendezését, a héten otthon előkerült a Cabinet of Curiosities című könyve, és több filmje is egy kis nosztalgiára. De vajon beváltotta a hozzá fűzött reményeimet? Aránylag spoilermentes kritika a Bíborhegy című filmről...