Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cibe1102

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
Már csak három forduló maradt a bajnoki szezonból, s a Venezia elleni győzelemmel, valamint az AS Roma pontvesztésével bizonyossá vált, hogy a Juventus a legjobb négy között végez majd, s így ott lesz a Bajnokok Ligája következő kiírásában. Az immár tét nélküli mérkőzésen péntek este a zebramezesek…..
A mercato tekintetében komoly meglepetések nem várhatók a Juventus számára: a bianconero vezetők ma fogadják a Sassuolo képviselőit a Manuel Locatelli ügylet lezárása érdekében, mindeközben pedig Miralem Pjanić várja a sorát és a lehetőségét, hogy visszaigazoljon a Juventushoz, amint felmerül egy…..
cibe1102 2021.08.13 15:39:00
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
A 184 centiméteres magassággal megáldott Mario Lemina a Juventus középpályájának központi részét fogja erősíteni, védelmi vonalként szolgál majd a hátvédsor előtt, miközben a támadásokat is segítheti pontos passzjátékával. A francia U21-es válogatott komoly elismerést…..