Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melcsikeee

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
Melcsikeee 2015.09.06 22:07:07
@JunkieeeBoy: Rendeltem. Épp nem lehetett paypal-al fizetni, pedig rendelés előtt direkt rákérdeztem. Így maradt a wu vagy a bankártyás. Természetesen azt írtam le a nyilatkozatban, amit rendeltem.
E-mailben kaptam rendelés összesítőt, és azt is elküldtem nekik a wu igazolással együtt. Jelenleg: Vámmentes vámáru nyilatkozat NAV részére megküldve- fázisban vagyok csütörtök óta. A felbontást az áru jellege miatt is kérdeztem. Nem tudom, hogy mennyire szoktak belekötni a táplálék- étrend kiegészítőkbe, mert ugye ez elég tág fogalom. Többször is rendeltem már ilyen jellegű készítményeket (vitaminok), de eddig mindig vámkezelés nélkül megérkezett minden.
Köszönöm a segítséget! Üdv, Melinda
Melcsikeee 2015.09.10 01:08:23
@JunkieeeBoy: Csomag tegnap szerencsésen megérkezett, bontatlanul. Ami viszont meglepett, hogy semmit sem kellett a postásnak fizetnem, azaz 0 Ft-ból megúsztam az egészet. Most nem számolták hozzá a szállítási költséget, így az áfát sem kellett kifizetnem, mivel 37,4$ lett a végösszeg. Viszont azt hittem, hogy a 2000 ft-os vámkezelési költséget minden esetben ki kell fizetni. Ezek szerint tévedtem. :)