Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flobertgida

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
"Az én kis emlékképem egy lájtosan bepezsgőzött este után valahogy így néz ki: Mentem hazafelé egy munkatársam névnapjáról. Kis pezsi kis tequilla. Csak névnapot ültünk….semmi extra. Nem mondom, hogy szín józan voltam, azért lecsúszott kis tequila még…..
flobertgida 2008.05.22 20:21:53
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..