Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cancelot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az állandó kiállítások kicsit túlságosan is állandóak arrafelé, azt azért mostanában megszokhattuk, hogy az ideiglenes tárlatok mindig tartogatnak meglepetést, sőt, igazi szórakozást is annak, aki a Közlekedési Múzeumba látogat. A klasszikus NES Ugye, alig pár hónapja…..
Előttünk nincs akadály, terjedünk, mint a ragály – újabb outsider a PL-volán mögött. A lehetőséget máskülönben arra használnám, hogy alaposan kiröhögjem az önmagába szerelmes, ötven éve ködös bűvöletben leledző nagy marha brit futballt, de erre most végképp nincs…..
Örülünk, Vincent? Dimenziók 2009.03.06 07:32:00
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miután csütörtökön a Reformszövetséggel tárgyalt azt nyilatkozta: a Fidesz programjába semennyire nem illeszkednek a Reformszövetségjavaslatai, más dimenzióban kell megfogalmazni egy következő kormány teendőit — jelentette ki. Mint mondta,…..
Cancelot 2009.03.06 22:14:30
@jotunder: Zombie Like OTP :-D
Nyugodtan dörzsölheted a szemed, nem csalás, nem ámítás, PL-poszt!!! Úgy gondoltuk, akkor térünk csak vissza, ha már matematikailag sem lehet bajnok a Liverpool, ezzel is tisztelegve ezen poszt védőszentjének. A bajnoki címért folytatott harcban tisztult a kép (bár szerintünk már…..