Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheWanderer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják,hogy amikor sóvárgunk valami után akkor az addikció hagyja el a testünket és ez a gyógyulás egyik jele. Lehet ez a sóvárgás alkohol,ópiátok vagy éppen pornó után. Ha megvizsgáljuk ezt a gondolatot egy másik szemszögből és úgy tekintünk a nehéz időkre mint a…..
Március 11-én tér vissza Samurai Jack az Adult Swimen, a Cartoon Network egykoron kifejezetten népszerű rajzfilmje, amihez ráadásul érkezett egy nagyon kis pofás előzetes is. A legendás Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Pindur pandúrok, Star Wars: Clone Wars) animációs sorozata 2001 és 2004…..
Többször is előkerült a téma mostanában,hogy akik az újraindítás alatt kerülnek olyan helyzetbe,hogy együtt lehessenek egy hölggyel,megijednek és rágörcsölnek a dologra mert mi van ha nem áll fel? Én is ED-vel (erektív diszfunkció) küzdöttem mielőtt elkezdtem az…..
TheWanderer 2015.09.01 17:35:54
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Fiatalabb koromban is maszturbáltam, néztem pornót, de a "legalja" az 20-24 éves koromig volt. Erre csak utólag, mostanában döbbentem rá; amikor végig gondoltam, hogy miképpen viselkedtem, milyen szokásaim voltak. Aztán rátaláltam az oldalra és 1-1,5 éve reboot.
Függő vagyok/voltam én is hozzátok hasonlóan... Nem nézek pornót, ezt sikerült megállnom, és a maszturbációt is...De.
86. nap után, és egyre gyakoribb éjszakai pollúciók után, nem bírtam tovább, maszturbálnom kellett egyet. Nem pornóra tettem, fantáziára.
De sajnos semmi változást nem tapasztaltam.
Túlságosan a kezemhez, a kéz okozta ingerekhez vagyok szokva, és amikor picit is gyengébb stimulusra váltottam, vagy a "megszokottól" eltérő testhelyzetekre, lankadni kezdett.
Ha meg kemény lett, akkor meg túl könnyel mentem el...nem mondanám korai magömlésnek, de majdnem.
A reboot-tal tehát már másfél éve próbálkozom, voltak hosszabb-rövidebb időközök ezalatt, 40-50 napok, de visszaestem egyéb okok, többek között gyengeség miatt... nyilván.
Most volt ez a 86 nap PMO mentes, és MO mentes időszakom.
Korábban, 3 hónapja volt barátnőm (utána jött ez a 86 nap), de vele is nehézkesen ment, nem tudtam fejben ott lenni, a női test ingerei nem okoztak akkora stimulust, mint amihez a kezemmel és a fejemmel megszoktam. stb. Volt amikor ment a dolog, de volt, hogy nem, ugyanis, sokszor visszapuhult.
Még az elején elmeséltem neki a helyzetem, beszélgettünk róla. Picit nehezen tudta elképzelni, hogy a pornó, még inkább az elmúlt évek rossz szokásai, beidegződései vezettek ide.
Szóval eltelt ez a 86 nap és semmi változást nem érzek...
Nem tudom mi tévő legyek. Ezért fordulok hozzátok tanácsért.
Ez elmúlt 1,5 év eredménye, hogy nem nézek pornót, meg bírom állni, nincs PMO, sőt MO sincs... De úgy tűnik, hogy ami elromlott bennem, az nem akar helyreállni. Vagy még kell 4-5 év, és ~30 éves leszek, mire talán "normális" leszek, ha leszek még egyáltalán....És nem akarok maszturbálni, még fantáziára sem, mert tudom, hogy a kezemhez vagyok szokva.
Ötletek, tippek, tanácsok?

Előre is köszönöm, és elnézést, hogy hosszú lett.