Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrDávid Károlyné

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Caruso #metooplacido 2019.08.17 12:12:24
Sajtot talált a holló, fölvitte a fára, Róka koma a sajtot nagyon megkívánta. Magas a fa, magasan ül a holló rajta? Csőréből a zsákmányát azért is kicsalja! „Holló asszony - szól neki -, örülök, hogy látom, nincs kegyednél gyönyörűbb madár a világon!” Csönd. A holló nem felel, épp csak egyet illeg.…..
A MFB kamatmentes hitele lehetőséget teremt arra, hogy a házad energetikai korszerűsítésével elért megtakarításodból tudd törleszteni e fejlesztési hitelt, Így 10-15 év alatt szinte ingyen tudod leszigetelni a házadat, fejleszteni a fűtésrendszered és kicserélni a nyílászárókat!..
A Kerekmező átadása alaposan át fogja rendezni a helyi oktatást, valódi választási lehetőséget kínálva minden budakeszi családnak. ..
A „magyar Júdás”, aki letette a fegyvert Világosnál. A magyar sajtótörténelem legcoolabb válaszát az idősödő Görgey Artúr, az „epés Miltiádész” nyomta be egy életútinterjúban, a riporterből ítélve egy amolyan dualizmuskori Frizbiben. Azt kérdezték tőle: „Miért…..
A 2016-os pénzek kifutottak, és az állami beruházó nem várt tovább: elindította a közbeszerzést a kisebb, 11 tantermes iskolára. És akkor egyszer csak leesett az égből egy uszoda. Ugye nem a hiányzó termek helyett? ..
DrDávid Károlyné 2017.01.18 19:28:58
@Budakeszi Blog: Akkor egyetértünk. Ám, az lenne az ûdvös, ha egy teljes értékű uszoda valósulna meg, mert az un. tanuszoda fából vaskarika. A lehetőségei korlátozottak, így a kihasználtsága is. Magyarul, egy wellnessnek megfelelő épületből hasznot is lehetne csiholni, mivel elég sok magán panziö van itt, és persze a környék település is használhatná. Megnézesre ajánlom a Balatonfüreden pár napja megnyitott uszodát, honlapjukon van a teljes bemutatás. Szuperr!