Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izzadtbüdösneccatlétás

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
izzadtbüdösneccatlétás 2008.06.25 14:58:28
elnézést, de szerintem igenis gáz, hogy ilyen szolgáltatásért plusz pénzt "kérjen és kapjon". előrebocsátom, hogy én is eléggé alulfizetettnek számító foglalkozást űzök, és a kezdet kezdetén is tudtam, hogy a keresetemből nem fogom egyhamar zebramintás tapétával körbedíszíteni az aranypaszományos pezsgőfürdőmet. szar ügy, de legalább szeretem, amit csinálok, és nem nyavalygok hó végén, hiszen tudtam, mit választok. na most szerény meglátásom szerint a szülész-nőgyógyászok meg a hasonló hálapénzmotivált foglalkozást választók szintén tudhatják, mire lehet számítani. vagyis én úgy gondolom, hogy ha letépte, szagolgassa, vagy ha nem tetszik a fizetés, menjen tőzsdeelnöknek. és ne a kiszolgáltatott kismamán/gyökérkezelendő szerencsétlenen, stb. hozza be a maldív nyaralást. tök etikátlan módon. egyébként pedig nem kell jogszabály a hálapénz lekönyveléséhez, van egy sokkal egyszerűbb megoldás, két szó: köszönöm, nem. édesanyámat anno szegeden operálta egy prof, nem volt egyszerű menet, sőt, de csak egyszer próbált neki borítékot adni. az orvos egy mondattal vette elejét a további próbálkozásoknak. szóval így is lehet. vagyis így kéne.
persze, szégyen, hogy ilyen alulfizetettség tapasztalható rendkívül fontos szakmában, csak hát ezt is nehéz objektíven megítélni, gondolom, sokaknak a saját szakmája a legfontosabb/legnehezebb és legalulfizetettebb.

amúgy: valaki elárulná nekem, hogy ki ez a bódi szilvi? mindenhol hallani a nevét, de mit csinál tulajdonképpen? milyen celeb ő? hol kezdett, mire jó?
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Sajnos ellent kell mondjak a levélírónak: a kapcsolatukat egyáltalán nem a mama robbantotta szét, hiszen eleve Géza rettenetes csúnyán evett, zabált, meg rendetlen is volt, talán még jobb is így, hogy elmarta őt a kedves mama. A fotó innen származik, Marion Cotillard imitálja a…..