Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bati1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Soproni 1895 2014.07.06 17:05:18
Illat: markáns, kellemes Hab: túl jó íze volt, hogy figyeljek a habra :) Szín: aranybarna Külalak: Új címke, katonai zöld A komlózás nagyon jól sikerült, elhiteti magáról, hogy prémium sör. Jobban odafigyelve érezni, némi maláta még fért volna bele. Viszont így is a…..
bati1 2016.09.02 18:39:33
Ma megkóstoltam én is a Soproni1895 sört, kár volt. Az itteni teszteben jókat olvastam róla, és sokáig terveztem, hogy megkóstolom, de kár volt. Vagyis csak részben volt kár, mert legalább megtudtam, hogy ezt sem kell innom többet. Ma újfent kis sör kóstolást tartottam. Bementem a Spárba és az idáig az általam nem ivott kukorica nélküli Soproni 1895 és a HB sört vettem meg, dobozos kiszerelésben. Kezdetem a Soproni 1895 sörrel. Sok jót olvasva eltelve, még az elején ízlett is, majd annyira azért nem. Az elején hasonlóan erősen szénsavas volt, mint a sima Soproni, szinte zavaróan, ami csillapította a rossz ízeket, majd ahogy szépen lassan kortyoltam veszített a szénszavasságán,de csak nem érzettem azt amit szerettem volna. Sokféle sört ittam már, ezért merek nyilatkozni arról, hogy éreztem benne a komlót, de az árpa elnyomta.
Én balga, hittem a az eredeti blognak és vettem belőle 7 dobozzal. Már a harmadik után hányingerem lett tőle. Ennyi sörtől nem volt hányingerem, még az olcsó söröktől sem, nem hogy a majdnem prémiumnak titulált sörtől.
Ez a Sparban 249 ft volt, majdnem annyi, mint a Staropramen, ami egyébként nekem finom sör, de még a Kozel is jobb nála, ami sokkal olcsóbb.
Az első Soproni 1895 sör után megkóstoltam a HB sört, ami egyébként 169 ft volt. Az összetevőkben szereplő leírás alapján az sem tartalmazott kukoricát, és ízben sem volt rosszabb nála, talán kicsit visszafogottabb, de az utó íze nem volt annyira hányingert keltő.
Zárszóként nekem a Soproni 1895 sör hányingert kelt, és nem ez lesz az a sör, amivel be szeretnék rúgni, de még csak inni sem szeretnék belőle többet.
Érdekes dolgokat láthat az ember ha néhanapján bekapcsolja televízióját, és megnézi a híradót. Most például a fő téma az hogy egy zuglói rendőrnő pornófilmben szerepelt. Tehát adott egy negyven körüli rendőrnőnk, aki úgy gondolta a rend védelméért kijáró szerény…..