Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HITLER tudta volna mit csináljunk a bevándorlokkal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legalaposabb Hitler-életrajz, amelyet magyar szerző írt, de az egyáltalán magyarul olvasható munkák közül is vitathatatlanul az elsők között van. Megismerhetjük belőle Hitler ifjúkorát, a politikust, a kancellárt és a hadvezért, és mindezekből összeáll az erőszakos,…..
HITLER tudta volna mit csináljunk a bevándorlokkal 2018.07.21 21:13:21
Mint azt valószínűleg olvasóink is jól tudják, rengeteg vita zajlik szerte Európában a kontinensre érkező bevándorlókról és menekültekről. Vannak, akik humanitárius okokból minél több embert fogadnának be, míg mások komolyan megkérdőjelezik, hogy lehetséges-e ennyi embert…..
Eddig nagyjából egy dolog biztos. Szombat éjszaka, alig néhány nappal a fenyegető migránsokról szóló népszavazás előtt, robbanás történt Budapesten, súlyosan megsebesítve két rendőrt, az egyébként igen zsúfolt környéken...
Teljesen mindegy, hogy mit mond a migránsok kezeléséről Orbán Viktor és mit mond Angela Merkel, mindkét politikus egyaránt általános megoldást keres, amit utána bármely migránsra rá lehet húzni. És elhangzanak olyan általánosító hazugságok, hogy ezek a migránsok az Iszlám Állam elől menekülnek. Akik…..
HITLER tudta volna mit csináljunk a bevándorlokkal 2016.07.25 11:57:09
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..