Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilu

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
Ilu 2011.05.31 14:52:52
@MetálFater: Valahol azt olvastam, hogy ez a pont azert kell, mert nem lehet megakadalyozni, hogy vki Unios orszagban ne vehessen fel euros hitelt. Ennek a lekezelese ez, hogy persze fel lehet venni, de senki nem fogja. Ha nem igaz, amit irtam majd kijavitanak :)
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
Többször utaltam már arra, hogy az új parlamenti felállás a korábbinál kiszámíthatatlanabbá és érdekesebbé teheti a magyar politikát. Ennek a megváltozott politikai térnek egy fontos aspektusáról azonban még nem szóltam elég hangsúlyosan: az ellenzékbe került három párt…..
Ilu 2010.05.03 12:03:40
@jjulie: Simont meg az mszp sem erdemelne meg meg ha figyelembe is vesszuk az elmult 8 evet :)
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Mivel majd’ 20percig nem tudtam eldönteni, hogy szerintem a Hamburg most feltámad és jól elveri a Fulham-et, vagy a kelj fel és járj! felszólításra annyit mond, hogy mi vagyok én, bazzeg, előfizetett nőklapja, hogy járjak? jó nekem a padlón fekve!, ezért majdnem nem írtam…..
Hosszas gondolkozás után szerdán a Jobbik kampányfőnöke bejelentette: az edelényi választókerületben Molnár Oszkár független jelöltet támogatja pártja a választás második fordulójában. Bár a hvg.hu tudósítása szerint a döntést nem fogadta osztatlan lelkesedés a helyi…..
Ilu 2010.04.22 12:09:04
OFF
@Ordnassac: ,@radala: Koszonom a valaszt es a linket!
Ez alapjan viszont az a fura eset allhat fenn, hogy abban az esetben, amikor full-os 2/3-ad kell az ellenzeknek gyakorlatilag az az erdeke, hogy a szavazaskor 1 db kepviseloje se legyen ben az ulesteremben, hiszen veletlenul "felreszavazhat", azoknal meg, ahol nem kell a full 2/3-ad mindig resen kell lennie mindenkinek :)

OFF vege
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
comment:com A nap képei 2010.03.23 16:03:00
Szigorúan csak az ugrás után, mert még friss élmény. Penny tud a legjobban csodálkozni a tévében: Sheldon, a világfi: Sheldon, az ittas: Sheldon, a másnapos: ..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Egyre többet lehet hallani arról, hogy 2010 áprilisában új időszámítás kezdődik a magyar politikában: nem csupán a kormányváltás miatt, hanem a pártrendszer átalakulása okán is. Magam is írtam már többször erről, például ebben a bejegyzésben, hiszen a tavalyi év egyre…..
Ilu 2010.03.22 11:08:23
@mirrmurrkandúr: Hat a Jobbik, mar most azt hirdetik, hogy az o 2/3-uk akadalyozoja a FIDESZ!
  A politikusbűnözésnek és nepotizmusnak hadat üzenő Jobbik hivatalos lapjában, a Barikádban izgalmas interjú jelent meg múlt héten. A Vona Gábor cége által kiadott újság főszerkesztője, Pörzse Sándor készített interjút Vona-Szabó Krisztinával, aki egyszerre a lap…..
Ilu 2010.03.09 13:03:09
@Attila64: "Egyébként mindenkinek joga van gyereket csinálni, és olyanná neveli, amilyennek jónak látja. "
Nem pont ennek a megakadalyozasa a Jobbik egyik legfobb celja ? :)
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
Mi is a huszonhatos számmal parádézunk körbe, de nekünk minden okunk megvan, hogy méltósággal viseljük, nem úgy, mint egyeseknek, akiket akár meg is nevezhetnénk. Ám mi ehelyett  rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami,…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
Ilu 2010.02.19 15:53:20
@EMU: Mert a mariska illegalis, ha legalis lenne, megjelenne a fu problema is.
Ilu 2010.02.19 15:56:07
@Chaoyang: "ORBAN MINT MINDIG POPULISTA SZAR DUMAT NYOM A SOK ZOMBI SZIMPATIAJANAK MEGNYERESERE. " Nikor ezt leirtad konkretan mire gondoltal ? Vagy ctrl+c ctrl+v ? :)
Ilu 2010.02.19 16:04:26
@az igazi Sipi: Minnel tobben jutnanak hozza a mariskahoz, a szamok torvenye alapjan egyre tobbet probalnanak ki utanna erosebb drogokat is, es ez problema lesz, melynek kiindulo pontja a maris, megha az onmagaban nem is okoz karosodast (ebben nem vagyok biztos, de mint alltalaban a neten minnel tobben es hangosabban mondanak valamit, annal meggyozobb).
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Ilu 2010.02.15 09:50:01
@popp: "Szerintem meg egy vérbeli csatár gólra tör nem válogatva az eszközökben, ez a dolga.". Henry egyet ert veled sztem.
Sárdobáló Társasjáték 2010.02.01 07:00:00
Az állampolgárság olyan dolog, amelyet szabad országokban nem lehet elveszíteni. Állampolgárságot általában bizonyos kritériumoknak megfelelve lehet nyerni. A legegyszerűbb ezek közül a születés, ami minden szabad országban működik. (Bár például senki sem születhet vatikáni…..
Ilu 2010.02.01 15:52:24
@Horváth Andor Márton:
"Az benne a jó, hogy itt elvileg a legkönnyebb a társadalmi beilleszkedés egy magyar nemzetiségű számára. A hivatalos nyelv, a kultúra, az állampolgárság egyszerűbb megkapása miatt." Nem jelent sajna semmifele konnyebseget az, hogy pl vki magyar nemzetisegunek vallja magat, legalabbis a kornyezetemben ezt tapasztaltam, illetve egyetlen elonye van, az is csak akkor, ha M.o. vegezte az ember a tanulmanyait, ez esetben nem kell allampolgarsagi vizsgat tenni, es ebben ki is merultek az elonyok.
Ilu 2010.02.01 16:11:05
@Cpt. Flint:
Teged nem gyoz meg az, hogy hozadeka lenne a dolognak moralis szinten, ami persze nem mutathato ki "targyi" hozadekkent, de hosszutavon meg talan az is megvalosulhat, ha csak azt nezzuk, hogy azok akik eddig nemigen tudtak atjonni a hatarokon, most hogy lehetoseguk van, itt Magyaroszagon veszik meg a magyar nyelvu konyveket, vagy akar csak beulnek egy fagyira mondjuk Szegeden. Persze mivel ez , marmint a hataratlepes ingyenessege, es konnyitese mar megvalosult, gondolom ez sem fog eleg meggyozo erv lenni szamodra...
Ilu 2010.02.01 16:13:03
@Cpt. Flint: Nem, kinaikent nem probaltam, viszont mivel ok, csakis ugyvedek utjan probaljak meg a folyamatot, allitom neked, hogy meg gyorsabban is elintezik, mint az aki abban bizik, hogy mivel tudja a nyelvet, itt el x ideje, magyar a nemzetisege majd ez segit neki.
Idén hatodik alkalommal jelent meg a Haszon magazin listája, amelynek címe: 25 magyar, aki mozgatja az országot. A legfontosabb magyarok listáját évről évre neves szakértői zsűri segítségével állítja össze a lap szerkesztősége, melynek dilettantizmusáról mindent elmond, hogy…..
Ilu 2010.01.04 09:42:45
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Ilu 2009.11.13 12:02:40
Nem semmi évadja van a Britain's Got Talent című tehetségkutatónak, hiszen nem egy énekes, táncost, szaxofonistát, bűvészt vagy komikust "fedeztek" már fel, erre tessék? az előválogató lgutóbbi adásából menten kettőt is ki lehet emelni. A 10 éves Natalie egyrészt…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..