Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niki M.

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nővérek hozzáállása a betegekhez az megengedhetetlen, szörnyű, ahogy beszélnek velük, több esetnek fültanúja voltam. Amikor a mamám meghalt, az fűzte hozzá gúnyosan,hogy ez kész, meg hogy ezért érdemes volt tiszta ágyneműt húzni. Tisztelt Praxis!   A nagymamám az…..
Niki M. 2015.10.26 00:33:14
@asztalosani: Én felemeltem a seggemet a kanapéról... és az Édesanyámért mindent megtettem amit lehetett, a betegjogi képviselő, szó szerint letagadta azt hogy hozzá fordultunk. Több hozzátartozóval együtt. Megosztottam a történetemet és igen én is kiállok az mellett, hogy erre az osztályra tartozom területileg, de soha nem teszem be a lábamat ide! Én egészen a médiáig mentem... képeim vannak, sok sok beteg telefon száma akik kétségbe esve, gyógyulatlanul, inkább saját felelősségre haza mentek innen! És anyukám is amikor tudott és lehetősége volt rá, saját felelősségre ment haza! És ami a szörnyű, mielőtt erre a másik osztályra áthelyezték volna, egy transzfúzió miatt bent tartották, étlen szomjan, vérbe fagyva, a nagy decubituszával, ami ott alakult ki nála!... Tehát nem kanapéról írogatva vagyunk itt sokan. És ha ismeri a törvényeket, akkor tudja jól, hogy nem törünk zúzunk mert minket büntetnek érte! Viszont engem az osztályvezető főorvos asszony megfenyegetett, hogy feljelent rágalmazásért! Nos akkor mit is lehet tenni! Kérem segítsen, ha már olyan könnyen lehurrogott néhányunkat! Köszönöm szépen!
Niki M. 2015.10.26 00:37:18
@lavór: Örülök, hogy veled jól bánnak! De ez a mi családunk veszteségén sajnos nem segít! És sajnos ez örök vita marad!
Azért kívánom, hogy legyél egészséges, és ne kelljen a kórház vendég szeretettét, élvezned!
Üdvözöllek!
Az első közösségi szolgálatban eltöltött napomon, a zene csoporton vettem részt.Kivételesen nem a Megállóban tartottuk, hanem a Margit-szigeten.Mivel ritmus érzékem nulla (ezen egyébként az sem segített, hogy 8 éven keresztül, ének-zene tagozatos iskolába jártam) , így…..
Sziasztok! Niki vagyok, 20 éves, idén kezdem az utolsó évemet a Novus Gimnáziumban.Mint sok más iskolás társamnak, nekem is kötelező lett az 50 órás közösségi szolgálatos "munka".14 órát megcsináltam az iskolámban, viszont maradt 36.   Egy állatmenhelyen szerettem volna…..