Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rejszmatyi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jóságos Kultplay találta meg a Homár-fanok ünnepi lábbeliviseletét. A Concepts csavart egyet a Nike SB Dunk Low cipőjén, amiből ez a szép kövér Lobster-edition kerekedett ki. Az összesen 200 darabos sorozat első 50 gazdája a képen látható speciális díszdobozt, pólót,…..
Vagy a szerviz frissíti ritkán a készülék árlistáját, vagy a nyilvántartásban állt meg az idő, de egy használt 3310-es cserekészülékért sokszoros árat kérni bizony arc-és páncélpirító húzás. Ért egy nem kis sérelem az Europark Vodafone üzletében és gondoltam megosztom…..
rejszmatyi 2008.03.19 09:26:14
C.B. azt hitte, fittyet hányhat a globális gazdasági világégésre és cipésznél próbálkozott. Vesztére. Hiába érezte a veszélyt, amikor alászállt a setét pincébe, nem tudta hova tenni a villogó piros transzcendens POZOR-feliratot: Tavaly, lévén carriebradshawsan cípőmániás,…..
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
Két bohókás UPC-s történet a szolgáltató csatlósai háza tájáról. Az első helyzetben egy naiv ügyfél kábelhosszabbításért könyörög, a második nyertes pedig országjáró túrára külte az ügyfélszolgálat beltéri egysége cserekészüle miatt:Néhány hete költözés…..