Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorozat

393 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár összezördülésnek lehettünk tanúi idősebb és ifjabb Gáspár Győző között. Most azonban vagyona elvesztésével Győzike nagyon kiborította idősebb Gáspárt, aki közölte, a fia tulajdonképpen tökhülye!Még saját apjának sem mindig jó Győziről a véleményeForrás:…..
Gáspár Győző jelenleg élvezi a szabadságát. A showman tíz éve bukkant fel először a televízióban, azóta szinte ki sem lehet robbantani onnan. A Romantic egykori frontembere az ország egyik legismertebb sztárjává vált. Híres emberként sok kalandot élt át: volt, aki belé…..
  Kattints a képre a folytatáshoz!      ..
Vacsoracsata Boldog Új Évet! 2009.01.01 14:21:00
 Sikerekben gazdag Boldog Új Évet  Minden kedves látogatónak! Kedves látogatók köszönöm, hogy kommentekkel szinesítettétek az oldalt és segítettük egymást,  a blogot új helyen folytatjuk, reményeim szerint több lehetőséggel. Bízom benne, hogy az új helyen…..
 Kiderült, ki 2008 legjobb hangja! A nézõk szavazata alapján Király Viktor került ki gyõztesként a Megasztár 4-bõl.2008 legjobb hangja, Viktor megkönnyezte a győzelmet. Az első percekben nehezen találta a szavakat a lányok kedvence.   Forrás: tv2.hu ..
  Most a zsűri döntött először, és ők Király Viktort jutatták tovább     A közönség pedig Fekete Dávidot juttatta tovább. A Búcsúdal ezúttal Lakatos Krisztiánnak szólt. A fináléba tehát Király Viktor és Fekete Dávid jutott.     Forrás: tv2.hu..
 Hárman maradtak a Megasztár döntőjében: Dávid, Krisztián és Viktor. Természetesen lubickolnak az új felállásban.     Forrás: tv2.hu  ..
Hoppá - Győzike életében titokzatos nő bukkant fel!Győzike életében felbukkant egy titokzatos nő - Aranka Amerikában elismert hegedűművész, aki most azért látogatott haza, hogy itt is karriert csináljon. Ebből azonban adódtak problémák Gáspáréknál.Gáspár Bea féltékeny a…..
 Eredményhirdetés Tóth Lüszi távozott a Megasztárból! Fekete Dávid és Király Viktor biztos továbbjutóként léphetett a következő körbe. A zsűri pedig döntött: Lakatos Krisztiánt mentette meg!     Forrás: tv2.hu  ..
 Úgy tűnik, most az egyszer komoly veszélyben van Győzike egészsége. Lassan egy falat étel sem marad meg benne, és legutóbb egy bevásárlóközpontban is összeesett.Az életével játszik Gáspár Győző! A showman még csak 35 éves, de volt már szívrohama, gyomorvérzése,…..
A Megasztár egzotikus szépségű énekese Sonia, ha úgy érzi igaza van, nem tesz lakatot a szájára. Ezúttal Lüsziről és édesanyjáról, Editről fejtette ki a véleményét.A Megasztár-ház lakói úgy érzik, Edit árgus szemekkel figyeli minden lépésüket. A fiatal tehetségek ezt…..
"Megabalhé"ként emlegeti a blikk.hu a szombat esti megasztár verseny eredményétA 13 éves kaposvári gyerek szűk rajongótáborán kívül szinte senki nem hitte el, hogy az élete talán legjobb teljesítményét nyújtó, szexi vadmacskás Bencsik Tamarával (21) szemben egy…..
 Tóth Lüszi és Bencsik Tamara kapta a két legkevesebb szavazatot a nézőktől, a zsűri döntése alapján a versenyt Tóth Lüszi folytathatja.     Forrás: tv2.hu  ..
 Bencsik Tamara egyre inkább felfedezni vél néhány szemvillanást Mester Tamás részéről, aki szerinte egyénként "nem egy rossz pasi". A Galambos Dorina és Pély Barna között fellobbanó szerelem után már senki sem csodálkozna egy újabb Megasztárbéli…..
 Macskaduett! Hofi Géza és Koós János felejthetetlen alakítása ezúttal a két Megasztáros fergeteges előadásában aratott sikert!     Forrás: tv2.hu  ..
  A nézők szavazatai alapján egyből továbbjutott Lakatos Krisztián, Király Viktor és Fekete Dávid, valamint Tóth Lüszi. Végül Hien és Bencsik Tamara közül a zsűri Tamarát jutatta tovább, így Hiennek kellett búcsúznia a versenyből. "Nekünk a verseny szellemében kell…..
Eljött, sajnos itt van a pillanat, amikor kedvenc celebjeink közül ki kell választani a trón új birtokosát, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az utolsó napon még rengeteg érdekesség történt.   A nap elején a megfogyatkozott csapat felkerekedett és ellátogatott a…..
 Semmilyen helyi jogszabályt nem sértett meg az RTL Klub stábja A Celeb vagyok, ments ki innen! argentínai forgatása során, munkatársaik legálisan dolgoztak az országban - állapította meg a kereskedelmi televízió szerint a dél-amerikai állam bevándorlási hivatala."A mai…..
  Eszét vesztve rohant ki a stúdióból Gáspár Győző, aki a Délutáni dzsungelparti Liluval című műsor vendége volt. Lilu adásába vendégül hívta a showman-t, aki anno a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának sztárjai között szerepelt. Az előzetes tervek szerint…..
      A Szombat esti lázban debütáló, a második fordulóban azonban kieső Gáspár Bea Salgótarjánban nyitna tánciskolát. Férje, Győzike mind szakmailag, mind emberileg támogatja az ötletet. "Most kiestünk, de sokkal többet nyerünk, mert lesz egy…..
Győzike Show Győzike bulimiás 2008.11.12 15:53:00
Gáspár Bea nem titkolja, ő is tudott arról, hogy Győzi bulimiás. Miután a showman hazaérkezett Argentínából, elhatározták felkeresnek egy szakembert, hogy segítsen a Gáspár család fején. Bea a StoryOnline-nak elmondta, már egy alkalommal jártak is a pszichológusnál, aki Győzit…..
  Az utolsó napok ennek jegyében telnek, mindenki érzi, hogy már nem sok van hátra, és láthatják szeretteiket, sőt, végre ehetnek is egy jót!       De az ennivaló még mindig bab, ennek köszönhetően pedig a szellentések is a régiek. - Hú de budi! –…..
  Az elmúlt napokban Delhusa Gjon önjelölt dizájnerként kidekorálta a gerendát, dicsőségtáblát csinált, pipereasztalt épített, oázist készített a papagájnak, de mindezen tevékenységeit a többiek nem nagyon értékelték.       -Semmi értelme nem volt,…..
  A Megasztár szombati döntőjén Szecsődi Karcsinak szólt a búcsúdal. A tizenhat éves fiút nemcsak társai, hanem zsűritag, Mester Tamás is megsiratta.       Szombat este elszabadultak az érzelmek a Megasztárban. Ezen az estén már csak hét énekes állt…..
Szombat este Gáspárék Beája volt az, akire a legkevesebb szavazat érkezett, így jövő héttől már nem lesz versenyben. Bár Bea jól viselte, hogy kiesett, férje, Gáspár Győző a műsor után ordítozva adott hangot nem tetszésének. Több napilap is arról számolt be, hogy Gáspár…..