Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a téma is felvetődött már kommentekben, de célzottan még nem tárgyaltuk (ki). Kicsit filozófiai jellegű, de úgy vettem észre, nektek ez nagyon megy. Kérdés: Kívánhatunk-e valakit, ha joga van hozzánk? Mert valamikor azt mondtuk neki, hogy joga van. Nem tegnap, és nem…..
izar 2011.04.08 15:39:59
@hannawald: a téma szerintem bonyolult, hogy mitől, de egy részét igyekszem megindokolni. Ha valamelyik fél újítani akar, akkor MEGLEPETÉSRE, valamilyen hatásra, esetleg jó értelemben meghökkentésre játszik (pont a szokások ellen ugye), tehát nem fogja előtte egyeztetni, hogy neked ez így jó lesz-e vagy mi róla a véleményed, mert akkor nincs meglepetés. Vagyis nem arról van szó, hogy elég nyílt-e a kapcsolat, hogy meg lehet-e ezt beszélni.
Kínos meg azért lehet, mert 1. a másik nem érti, erre miért van szükség 2. általában érti/érzi, és egyébként benne lenne, de most épp nem az a hangulata van 3. Van hatás, de azért a másik nem esik olyan mértékben hasra, ahogy előtte elképzeltük... Ezek mind megölik az újítási vágyat.
izar 2011.04.08 16:31:31
@aJeti: miért csak a női oldalról beszélsz? Onnan ered a probléma?