Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoepit

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
zoepit 2006.11.14 16:01:56
Ha meg szerintetek az én felfogásom hülyeség,akkor TI hogyan látjátok az életet?
Mármint,cikiztek,perverzkedtek itt szanaszét ezen az oldalon,nickek mögé bújva,mindenféle mocskos dolgot irkáltok mindenkiről...de valójában nem tudom,mire jó ez!!!?
Szerintetek aki harcol az intolerancia ellen,kiáll az elnyomottakért,aktiv állatvédő és útálja a mai világ mocskait mint drog,pia,cigi-az "ostoba"és "hülye"?
Ahhoz,hogy hogyan adom elő magamat közötök NINCSEN.Ezt lehet útálni,szeretni,elfogadni vagy sem.Senkinek nincs joga megszabni.Nektek sem szabja meg senki hogy mennyi káromkodást irhattok itt le,különben rég ki lenne x-elve a fél blog!!!
A neten mindenki megtalálhatja azt ami neki tetszik.
Nem muszáj rákattintani valamire, ha annyira nem jön be...
De csak azért lehülyézni bárkit ismeretlenül mert a ti agyatok gyöpös ahhoz hogy toleráns legyen...vagy,már gondoltam arra is,egyszerűen ez egy cikizős blog,valójában lehet hogy tök jó fazonok vagytok,de ez a "virtuális szerepetek"-oda se figyeltek rá,MIT mond az akit kipécéztetek magatoknak,még akkor sem ha igaza van-ti,HA TÖRIK-HA SZAKAD-lehurrogjátok,mert emögé a szerep mögé bújtatok.
ENNYIRE ugyanis nem lehet senki sötét,ahogy azt előadjátok...!
De mire jó ez?Annyi klassz blogot olvastam már,de ez a tiétek-s most NEM a rólam szóló posztra gondolok!-hát,NAGYON szinvonaltalan!!!
Ez a blog kb.Olyan szintű mint a "BLIKK"vagy németországban a "BILDZEITUNG",ahol olyanokat irnak,hogy "óriáspatkány rabolta el a gyereket a babakocsiból!"meg "megerőszakolták a partygirl-t!"
SZENZÁÁÁCIÓÓÓ!!!AKI KAPJA,-MARJAAAA!!!!FELE HAZUGSÁG,DE EZT VEDD!!!!CINI LEMŰTTETTE A MELLEIT!!!!!"
Na.Ilyenek vagytok.Ez most szerintetek jó?