Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jabbaz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző, mélyfilozófiai elemzésemet mától az ELTE-n tanítják, ezen felbuzdulva blogomat ismét egy fajsúlyos témával folytatom. Talán decemberben nem a legaktuálisabb, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül  muszáj beszélni róla! Ugyan a trend-érzékeny társadalmi réteg…..
jabbaz 2009.12.05 13:08:13
@Frengi: Itt nem a művi eszköz a lényeg. Ha valaki túrázni szeret, menjen túrázni! Ha társasjátékokat játszani az is jó! Rengeteg dolgot lehet csinálni, de ha nincsenek közös élmények, közösen megoldott nehézségek, egy kis vita esetleg, akkor nem beszélhetünk társaságról. Akkor emberek vannak akik esetleg egy helyre járnak.
 Jó-jó, tudom, hogy kicsit erőltetett a cím, de ezt a témát valahogy be kellett szorítanom blogom keretei közé. Egy ilyen cikk megírása előtt egy oknyomozó újságíró valószínűleg hajléktalannak álcázva magát megfigyelné egy girosz-büfé átlagos napját nyitástól…..
Előrebocsátom, nem vagyok sem vallásos, sem hívő, sem semmi. Azt is szeretném leszögezni, hogy senki meggyőződését nem akarom befolyásolni - mindenki azt gondol és abban hisz, amit és amiben akar.Most, hogy a kötelező körökön túlestünk, nézzük meg közelebbről azt a…..