Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rugarigo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Gyorstüzelés 2010.04.07 23:22:00
Este tizenegy óra van, amikor ezt a cikket írom, azaz kicsit több, mint hat óra telt el a Kubatov-beszéd nyilvánosságra kerülése óta. Hat óra pedig két nappal a kampány vége előtt borzasztó sok idő. A Fidesz nem túl rég adott ki egy rettentő szűkszavú közleményt; késő…..
rugarigo 2010.04.08 12:01:58
@smidgen: "nem értem miért gondolja mindenki, h ha valakitől kérdeznek vmit akkor az köteles válaszolni, ez demokrácia nem iskolai feleltetés"

talán mert (elméletileg) minket képviselnek a mi szavazatinknak köszönhetően?
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Kicsit logikai, kicsit ügyességi, nagyon szemétparaszt az Enigma Gravitional Bot, ami olyan platformjáték, ahol lehet állítgatni, hogy a gravitáció felfelé, lefelé, jobbra vagy balra hasson. Ezt és hősünk ugrálását kihasználva kell eljutnunk a kijáratig, a feladat egyszerű, de…..
„Reakciójáték logikával ötvözve” – írja György a Merge-ről, és nagyon igaza van. Adott egy háromszögmezőkből álló mintázat, aminek sorait három oldalról egy-egy elem jelzi. A háromszögeket a bal felső sarokban megjelenő mintázatoknak megfelelően kell…..
„Ritka az ilyen játék, stratégia és akció, jó hangeffektek, mindkét oldalnak van végigjátszható küldetéssorozata, de van skirmish, azaz azonnali játék véletlenszerű terepen is. Az Armorgames-en 9.2/10, pár napja került ki, de máris félmilliószor játszottak vele”…..
Ha már a kommentekben előjött, linkelem a Dogfight 2-t, amiben ugyanazt kell csinálni, mint az első részben, csak most már egy kicsit szebb a játék. Vadászgépre fel!..
Én most két hétre eltűnök jól megérdemelt munkakerülésemre (aka. nyaralás), de a blog ezalatt sem szünetel. Előre betárazott konzervposztok élesednek minden hétköznap, nehogy a végén még fellendüljön a gazdaság. Előrebocsátom, nem mai játékok lesznek, mert a régebben…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
A Motherloadot ideje postba tenni, egyrészt azért, mert a tengeralattjárós játék kommentjei között belinkeltétek, másrészt azért, mert már korábban is elküldtétek többen, csak eddig elbújt a linkek között (most már napi 6-7 játéklinket kapok tőletek, így akár hónapos…..
Charlie küldte be a TwoThree linkjét, ami a legötletesebb lövöldözős játék, amivel idén találkoztam. Ágyúnkból ketteseket és hármasokat lőhetünk ki, ezekkel fogyaszthatjuk le az egyre nagyobb számok formájában érkező ellenfeleket, amelyek a találatok értékével csökkennek.…..