Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos Lepel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A röszkei határátkelő lezárását követően zavargások alakultak ki. A menekültek egy része erőszakosan akarta áttörni a határzárat, míg mások békésen tüntettek. Teljesen természetes, hogy a sajtó is jelen van a magyar-szerb határon és az eseményekről tudósít, különösen amikor a nyugati sajtóban hetek…..
Piroslap Mitől fosnak a nácik?! 2015.08.25 06:39:00
Nos, hát semmiképpen nem a bevándorlók által behurcolt ebola miatt, merthogy a bevándorlók a nácik minden fóbiája ellenére nem hoztak be ebolát, legalábbis ezek a bevándorlók, akik a szerb határon most jönnek át gyalog, ezek nem. És más olyan betegséget sem hoztak be, amely…..
Lajos Lepel 2015.08.27 09:14:57
@Brendel Mátyás: Te nagyon utálod a magyarokat-ugye?
Már írtam egy kissé speciális postot arról, hogy miért van szüksége a gyorsan növekedő multiknak, és emiatt végül is minden erős, nyugat gazdaságnak a bevándorlásra. Félek, hogy ezt a…..
Lajos Lepel 2015.08.27 08:41:06
Érdekes elgondolás,hogy majd a bevándorlók Magyarországon problémákat oldanának meg.
I.Nem beszélnek magyarul
II.A képzettségük kérdéses :
data.worldbank.org/indicator/SE.TER.ENRR
III.Minden ember a sajátjaihoz vonzódik.Bárhol legyen egy tömegrendezvény,először ismerőst keres az ember.Ha különböző borszínűek vannak jelen,akkor mindenki a saját színének megfelelőt keres.Utána beszélt nyelv szerint keresi a társaságot.
Minden egészséges nép a sajátjaival alkot egységet.Izrael is saját államot alapított aminek védi a határait.Csak úgy nem enged be senki-mi fogadjunk be bárkit?Örüljünk is nekik?

Van néhány kijelentésed,amire részleten reagálnék.
4."Valójában Magyarországon sajnos sok nőt erőszakolnak meg magyarok."
Sajnos nálunk tilos az elkövetők etnikai meghatározása-így ez egy általánosítás amit egy igazi liberálisnak eleve el kellene ítélnie.
Svédországból tanulni kellene amíg lehet: de.gatestoneinstitute.org/5223/schweden-vergewaltigung
Ha tudsz németül elolvashatod.1975-ben kezdődött Svédország migrációs politikája.1472%-al nőtt a nemi erőszakok aránya.Komolyan gondolod,hogy a született svédek az elkövetők?
Anglia: en.europenews.dk/British-Girls-Raped-by-Muslim-Gangs-on-Industrial-Scale-81584.html
A multikulturalizmus eredménye: dailycaller.com/2015/02/13/the-uks-political-establishment-is-still-failing-rape-victims/
Miért van szükség a "politically correct"-re?Hogy Svédországot,Belgiumot...nyugateurópát lehessen csinálni Magyarországból is.

Ha már a wikiped-re hivatkozol: en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_in_the_European_Union_by_Muslim_population
Nem hagyják el a vallásukat hanem egyre többen lesznek

Egyelőre nem írok többet a felvetéseidhez mert lehet,hogy törlöd vagy más oka van az írásodnak és szándékosan provokálod az olvasókat.