Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinesol

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo egy hosszú nyilatkozat során vallott a klubváltásról, családja beilleszkedésről, valamint az egyéni céljairól. "Nincs szükségem a labdarúgásra ahhoz, hogy jól éljek, rendben vagyok anyagilag." - mondta Ronaldo a TVI munkatársának…..
sinesol 2019.08.23 17:36:40
@GGábr81: Csak az elvakult utálat jön át a kommentedből, egyébiránt tele van rengeteg hülyeséggel, mintha nem akarnád látni a neked nem tetsző valóságot.

Egyébként az erőszak ügyről csak annyit, hogy az egész egy hoax volt, egy álhírgyáros kitaláéciója volt az egész. Persze eddig már nem jutottál el, megelégszel annyival, ami neked tetszik, a dolog vége, a tények már nem érdekelnek, nem fér bele a buborákba.
Villámot lövellve megöl. Hatalmat akar és nagyon erőszakos. Szinte lehetetlen megállítani. Jött egy új videó, ezt találjátok a tovább mögött!..
 - SPOILERMENTES -* Tony Stark képtelen átugrani a saját árnyékát, amikor a többi Bosszúálló tudta nélkül ráveszi Bruce Bannert, hogy földönkívüli technológiával kísérletezve mesterséges intelligenciát hozzanak létre. Az Ultron békefenntartó program ahelyett, hogy üzembe helyezésével végre…..