Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Szabó Tuareg

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az történt, hogy a DK szerdán bejelentette a rendőrségen: tüntetést szerveznek a budai Várba az orbáni alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulóján - április 25-én. Erre egy Szabó Gábor nevű politikai kalandor három nappal később, szombaton - amikor a DK rendezvényének Facebook-oldala is napok óta…..
Alapvető tévedése a radikálisoknak (jobb és bal), hogy létezik ideális megoldás, ideális jövő, ideális politikai döntés. Nagyjából ez az a választóvonal, amely a magát (a saját elméletük szerint legalábbis) racionálisnak feltüntető előbbiek és a konzervatívok között húzódik: az utóbbiak a józan ész,…..
Borús, esősnapi utózönge A mi kráterünk poszthoz: ilyen jelenleg a Karácsony Sándor utcánál a Teleki téri buszmegálló. Pedig most nem volt vihar, se árvíz, se monszun, ez csak a szürke hétköznapok kerületi valósága. A minden sarokra kihelyezett Józsefváros újjá-…..
Gábor Szabó Tuareg 2015.09.27 18:23:24
@Amijo: Melyek kialakulásában döntő szerepet játszott az ellenzék teljes hiánya, ugyanis kilóra megvették, nemde.
Csak most nem a HVG-n, hanem megszokott helyén a 8ker fb-oldalán. És most nem az augusztus huszadikai józsefvárosi erősfiúk ketrecharcáról írt, hanem – ahogy elsősorban megszokhattuk – a testületi ülésről, Azaz: Virág Tamás csütörtökön újfent „élő” közvetített a…..
Nos. Itt az ideje, hogy a Szent István napi, bensőséges pofozkodásig fajuló Golgota téri ünnepélyes megemlékezés (és a körülötte zajló összevissza hazudozás) után visszatérjünk ifjú polgármesterünk korrepetálásához*. Mert a monszun ugyan elmosta a szemét egy részét, a…..
Gábor Szabó Tuareg 2015.08.27 05:08:34
@Komássy Ákos: Az elmúlt évben nem volt időm Kocsissal, meg a mindenféle pártjelvényű kollaborámsaival foglalkozni. Most már lesz, és erőm is hozzá.

Ne reménykedjetek Komássy, vége a jó világnak, lesz valódi ellenzék, az országban is, helyben is. Addig meg olvasgasd Monte Cristo történetét.

Képviselő-testületen találkozunk, és Számodra is lesz mondnivalónk. Készülj, hogy Neked is legyen, tudod a tévében hülyén néz ki a hebegés-habogás, gyorsan lejön a semmitmondó kamuzás ;)