Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaKi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Az Ancsa által választott szervizben dolgozóknak 2 problémája is van: egyrészt sokadik körben nem tudják megjavítani a hozzájuk beadott tabletet, másrészt képtelenek megérteni, hogy Ancsa már nem akar javítást. Amitől persze Ancsának egyből 3 problémája is lesz: nem tudja használni a táblagépét, sem…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Nem költői hangulatban vagyok, hanem rákerestem az Ariston Super Silent mosógépének prospektusára, ahol a címbeli andalító hangokhoz hasonlították a gép mosás közbeni zaját. Petra kicsit mást tapasztalt. 8 hónap vajúdás 3 pici gyermekkel.... Szeretném ha mindenki okulna az…..
SaKi 2016.11.16 12:52:29
@metal: igazad van, de a bíróság megitélhet neki kártérítést. Remélem lesz folytatása a történetnek.
SaKi 2016.11.16 14:00:49
@metal: mivel ő valószínűleg a magyarországi importőrt vagy forgalmazott fogja perelni, minden bizonnyal ez a cég. A garanciát nekik kell állni és az ebből következő kárt is.
SaKi 2016.11.16 12:48:35
@metal: normális! Van ideje, energiája, pénze bíróságra citálni őket. Bünteti őket, ha már ennyi ideig szívatták.

Petra kemény csaj, kiáll a jogaiért.
Légy te is Petra. ;-)
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..