Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása

57 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan megjelenik a Turbo zenekar akusztikus hangvételű anyaga, amiről egy dalt most be is mutatunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, sőt, klipet is lehet nézni hozzá. Már régóta szerettünk volna egy klipet lassításos technikával elkészíteni. A Nebulosus épp kapóra jött, mert a…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2012.11.27 16:54:47
Tanka Balázs, a Turbó frontembere úgy mellékesen új zenei projektbe kezdett egy barátjával, Kovács Bencével. Kettejük akusztikus duettjét elnevezték Kalderának, az elmúlt időszakban szép csendben felvettek egy teljes nagylemeznyi, szám szerint tizenegy dalt, majd az egészről úgy…..
Regina Brett, a cleevlandi Plain Delaer 90 éves újságírója írtaÖregedésem emlékezetessé tételére egyszer leírtam 45 tanulságot, melyet az életben felfedeztem.... 1. Ha tanácstalan vagy, tegyél csak egy kis lépést.2. Az élet túl rövid, hogy az idődet valaki gyűlöletére…..
A mindenki által jól ismert és jóformán teljesen kiirthatatlan közönséges gyomnövényből, a pitypangból, sőt pont 2000 példányából készített különleges installációt egy német művész, Regine Ramseier. A szétfújkálásra alkalmas állapotba került érett darabokat a…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.11.08 20:19:49
A félelem egy negatív érzelem. Önvédelmi reakció, mellyel körülvesszük saját atmoszféránkat. A neves pszichológus Gavin de Becker szerint az ember „hiperszorongó lény, aki akkor is okot talál a szorongásra, ha semmi oka sincs rá”. Egyes vélekedések szerint a félelem nem kívülről jön, hanem bennünk…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.11.01 11:02:00
A zöld kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása mindenki számára ismert. A természet színeként harmóniát teremt, és konkrét segítséget nyújt a mindennapokon. Szeretnéd, ha mások jobban odafigyelnének, amikor beszélsz? Például családi kupaktanácsnál, az irodai…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.11.01 10:49:56
Nos, a Molotov koktélt másra is lehet használni, nem csak pusztításra. Legalábbis erről tesz tanúbizonyságot az Oroszország 4. legnagyobb városában, Jekatyerinburgban élő orosz street art művész, Radya. Egy produkciós stáb, és egy archivált fotókkal és dokumentumokkal teli…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.11.01 09:17:25
Manzárd Café Körbefont csókok 2011.09.07 09:30:00
Andy Barter, világhírű brit fotóművész számos díjjal és magazin megjelenéssel (köztük Vogue, Wallpaper, Esquire) büszkélkedhet. Munkái gyakran teljesen szimpla témákat dolgoznak fel, mint például az üvegből fröccsenő festék, meztelen testek sziluettje, de a megvalósítás…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.09.08 10:05:42
Mi lehet zavarba ejtőbb a színházban, mint amikor magas művészeti alapon dugnak a színpadon, a szemünk előtt elsődleges és másodlagos nemi jegyek himbálóznak, a fennmaradó időben pedig a takony folyik össze a nyállal? A Nemzeti Színház: Jég című darabja után már tudom:…..
Marian Salzmann a JWT reklámügynökség alelnöke, társszerzője egy a férfiak jövőjéről íródott könyvnek [The Future of Men], melyben úgy véli a metroszexuálisok csak a prototípusok. A jövő valódi férfija az überszexuális. Szerinte ez az a típus, amely a leghosszabb…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.09.03 07:37:01
Napok óta tart facebookos oldalunkon egyik kedves olvasónkkal egy számomra rendkívül izgalmas komplexebb dialógus, melynek egyik témája: a természet iránti feltétlen alázat.  Érvek és ellenérvek seregét állítottuk már csatasorba, és mivel a párbeszéd -reményeim szerint- még nem ért véget, most  a…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.09.02 09:47:15
Lángoló Gitárok Gyors siker 2009.03.12 11:38:00
Turbo – Turbo (2009 Mamazone) A Turbo lemeze nem tipikus első lemez. Nem feltétlenül attól, hogy a tagok korábban több zenekarban megfordultak, hiszen sokan vannak így, akik új zenekarukkal próbálnak nyilvánosság elé állni. Az ok egyszerű: túlságosan is magabiztos, és…..
Mai favoritunk egy kevésbé ismert ausztrál márka, a Vanishing Elephant 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat. A kollekció tervezői saját bevallásuk szerint a "kevesebb több" irányvonalat követték a ruhák alkotása alatt, azt szerették volna…..
    Októberben lesz két éve, hogy egy kedves hölgy ismerősöm elköltözött Budára a kutyájával együtt!Akkor....régen, minden nap együtt sétáltunk...jókat beszélgetve, azon nevettünk, hogy a két kutya milyen jól kijön egymással! Harapdálva noszogatták egymást a…..
 Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás…..
J. Himmm : Masszázs Két farkas 2011.07.24 07:52:46
Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik. Azt mondta: " Fiam, a csata két farkas között dúl, akik mindannyiunkban ott lakoznak. Egyikük a Rossz. - A félelem, a düh, az irigység, a féltékenység,…..
Mint valami rossz vicc ami valósággá változhatna....pedig a valószínűség alapja már szinte a nullával egyenlő! Egy éve is elmúlt, hogy nem találkoztam Édennel. Nem azért írom le, mintha baj lenne - egyáltalán nem baj, hisz minden változik…..
http://www.youtube.com/watch?v=MVFj-_SDIHE&feature=related..
Mélyen szántó szavak amik odavágják az embert!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hPod6QDrIrU#at=141..
Viszonylag hosszú ideje készíti második nagylemezét a Turbo, a várakozásnak azonban ma vége. A Lángoló Gitárok most bemutatja a Lost Measure albumon található mind a 11 dalt az elejétől a végéig. A zenekar szerint a az anyag sokkal érettebb és összetettebb, mint eddig bármely…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.06.09 17:24:20
@borisz: Kedves Borisz ez a címen poton pénzért hozzá tudsz jutni a lemezhez!

lemezrendelés: turbo@mamazone.hu
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.06.09 17:30:26
@Matheoss: Aki ezen a lemezen megkajálta az összecsiszolt hangokat, az a falakat is elviszi a hátán....csak szóljon ez a csúcs zene! :)
Vannak napok amikor zenét hallgatok, és másképpen szólalnak meg az ismerős ritmusok és dallamok. Ilyenkor olyan ez, mintha a hallásom tökéletebb lenne, és minden hihetetlenül más!Nem tudom miért van ez, és mitől változik meg minden - akár egy nappal…..
http://www.youtube.com/watch?v=V2gRKpcKpnw SZERESSÉTEK....MERT SZÉP!..
Turbo – Lost Measure(Szerzői kiadás)A Turbo néhány évvel ezelőtt nagy lendülettel, és hazai viszonyok között meglepően rövid időn belül kiérlelt, komplett produkcióval jelent meg a közönség előtt. A zenekar az első lemezén, és a koncerten is jól teljesítet, de az…..
J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.05.24 18:41:22
http://langologitarok.blog.hu/2011/05/12/itt_az_uj_turbo_lemez#comment-formÉN SZERETEM ŐKET....SZERESSÉTEK TI IS!!!..