Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hornasec

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
hornasec 2007.06.18 15:12:33
Hétfő van, és ha az embernek a meló még nem vette el az életkedvét, akkor a tévék műsora mindent megtesz ennek érdekében, mással nemigen magyarázható, hogy a TV2 Irigy Hónaljmirigyet (20:10) ismétel és Mi kérünk elnézést című kabarét (22:15), amiben pont az a…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
El tudják képzelni, milyen, amikor Paudits Bélának eldurran az agya? És amikor Liptai Caludia megszeppenve csak azt ismételgeti, hogy na, de Béla? A ma reggeli Mokkában Paudits bosszút állt, amiért Hajdú Péter bulvárújságírókat küldött rá a Frizbi című magánéleti talkshow…..