Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leeroy of SMV Đ3$!gN

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra pontosan 25 évvel ezelőtt, 1986. október 2-án mutatták be talán minden idők  legsikeresebb egész estés magyar rajzfilmjét, a ma már kultuszfilmnek tekinthető Macskafogót (angol nevén: Cat City). Az Uránia Nemzeti Filmszínház díszvetítéssel ünnepelte meg e jeles…..
Az előző blogbejegyzés iszonyatos vihart kavart. Alig töltöttem fel, és máris jelentkezett egy Holger Wobker nevű úr, aki egykori zenésztársa, a néhai Peter Sawatzki nevében is kikérte magának, hogy a Twinst voltam bátor az 1985 előtti idők legsikeresebb NSZK-beli…..
Fancy - eredeti nevén Manfred Alois Segieth, ismertebb szerzői nevein Tess, illetve Tess Teiges - előadóként az 1984-ben kiadott nagy sikerű Slice Me Nice óta alapembere az eurodiszkó műfajának.E kislemez producere a Saragossa Band és Amanda Lear slágereit is jegyző Anthony Monn…..
Leeroy of SMV Đ3$!gN 2017.07.28 21:51:26
Akkor most Drafi Deutscher, avagy "a kalapos ember". Ő sincs már köztünk, sajnos 2006-ban, hatvanéves korában elvitte egy szívinfarktus. Zenéi örökké élnek - mondhatnám, de ez most nem (sem) a kötelező udvariasság, hanem a matter of fact, szikár tény, makacs…..
Achtung, Achtung! Az alábbi videó eurodiszkós hangzáselemeket nyomokban sem tartalmaz! Kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet az "offtopic" Kraftwerk jelentőségére a nyugatnémet zenetörténetben, amit persze én is tudtam, de fogalmam sem volt, hogyan lehetne őket, az elektronikus zene…..
Hogy jön a London Boys (azaz Edem Ephraim és Dennis Fuller - egy szembejövő részeg svájci autós által 1996. január 21-én az osztrák Alpokban frontálisan legyilkolt két énekes-táncos zseni - duója) Nyugat-Németországhoz és 1986-hoz?Ez talán némi magyarázatot igényel.…..
1985-ben jelent meg a Martin Tychsen, Axel Breitung és Jürgen 'CeCe' Behrens alkotta nyugatnémet diszkótrió, a Silent Circle első kislemeze, a Touch In The Night. (A fellépéseken - amelyek nagyjából annyiban voltak élők, hogy élő emberek léptek rajtuk fel - Breitungot egy Harald Schäfer nevű…..
Van az amikor nekem szólni sem kell, szórakoztasson benneteket a beküldő :) .hmmessage P { margin:0px; padding:0px } body.hmmessage { FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY:Tahoma } Hejhó! Ez biza elég friss, alig félórás. :)   (volt, amikor küldte :)Hogy miért is ez a…..
Az előző cikkben írtam, hogy milyen kurvajó karakterek vannak ebben a sorozatban, és milyen kurvajó színészek játsszák őket. Viszont erről érdemben csak spoileresen lehet bármit mondani, úgyhogy aki nem látta a sorozatot, az nem biztos, hogy jól jár, ha ezt elolvassa! Mindamellett…..
Filmbook Sons of Anarchy - Ajánló 2015.07.05 10:00:00
Ismered azt az érzést, amikor 150-el száguldasz egy motorral, megszűnik a külvilág, és végtelenül szabad vagy? Nem? Én sem. A Sons of Anarchy a legtöbb embert valószínűleg éppen ezért riasztja első látásra. Persze, van a motorozásnak egy szubkultúrája, akik számára mindez…..