Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meheszborz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára mindannyian hallottunk már arról, hogy 2021-től be fogják tiltani az Európai Unióban a műanyag szívószálat. Sokakban azonban felmerül a kérdés, hogy miért lett hirtelen közellenség a szívószál, amit egyébként nagyon régóta használunk szerte a világon. Miért lett egyik napról a másikra…..
Kunhalmi Ágnes szerint többen, mint rá. Tegnap este ezt találta mondani az ATV stúdiójában: „A magyar választók 52,3 százaléka a Fidesz ellen szavazott.” Az MSZP választmányi elnöke nem először pendítette meg a társadalmi többséget. Ezt is fejtegette: „2018. április 8-án a szavazók 52,3 százaléka…..
Szépek, ragyogóak és több millió dollár értékűek a világ legdrágább ékszerei, melyek a legtöbbször nem egy női kézfejen vagy dekoltázson, hanem egy ultramodern biztonsági berendezéssel felszerelt széfben, vagy múzeumban végzik. Gyönyörködjetek bennük ti is! Graff Diamond gyémántóra Súlya: 110…..
A kötöttpályás, vasúti közlekedésnek a világ számos országában nagy jelentősége (és még nagyobb hagyománya) van - elég csak a japán Sinkanszenre, a francia gyorsvasútra (TGV), vagy éppen a vasúti teherszállítás amerikai gazdaságban betöltött fontos szerepére gondolni (és akkor a hongkongi emeletes…..
meheszborz 2018.10.09 16:32:04
A nemzetek Európája már a múlté, mivel elsősorban a nemzetállamok nem működnek már. Az EU problémáinak nagyobb része (a közös értékrend kiüresedése, a bürokratikus és a gazdasági érdekek tenyészete, a hatékony demokratikus mechanizmus - ráadásul büszkén vállalt - hiánya) is abból fakad, hogy maguk a…..
Kunhalmi Ágnes kifejtette az ATV-ben, hogy hétfőn reggel Szakács László elnökségi tag miért tért ki egy kérdés elől. (A műsorvezető azt firtatta, hogy az Európai Parlament strasbourgi ülésén a szocialista képviselők megszavazzák-e a Sargentini-jelentést.) A választmányi elnök politikusnő szerint a…..
meheszborz 2018.09.14 12:21:24
 Érzelemkifejezésnek nevezik azt a lelki jelenséget, melynek során egy ember külső jelenségekhez való viszonya tükröződik különböző csatornákon keresztül. Ez a csatorna akár lehet, a kedvenc feliratos pólónk is. Hiszen, ha fontosnak tartod önmagad kifejezését, olyan emberek számára is, akiket nem is…..
meheszborz 2018.08.24 12:20:24
Apák napja – ha még új lenne ez a kategória – június harmadik vasárnapjára esik, így június 17-én lepheted meg apukádat, nagypapádat, esetleg keresztapádat. Az ajándék vásárlására, ötletelésre van még egy hét – akár egy hasznos kütyüt, akár egy klassz élménytszereznél neki. Kép:…..
Mint tudjátok a játékokon kívül igyekszem olyan hangulati elemeket is majd becsempészni a múzeumba, amivel egy kicsit Ti is úgy érezhetitek hogy egy valódi időutazásnak vagytok a részesei.Ezért fontos számomra a dekoráció, amiből időről-időre bemutatok nektek egy-egy darabot. Ennek keretében…..