Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veronika Laska

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt bárki benézné a Jobbik cukiskodását, és elkezdene érvelni amellett, hogy a demokrata pártok fogjanak össze Vona Gábor alakulatával, ismét előkerült egy jó kis szaftos zsidózás. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője egy most felbukkant rádiófelvételen azt mondta, hogy "a…..
Úgy tűnik, egyelőre nincs meg a kellő kreativitás Botka László stábjában. Elkezdték szó szerint lenyúlni a DK szlogenjét, miszerint a jövő évi választás tétje: Orbán vagy Európa? (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester közösen avatja a Kecskemét-Szeged közötti…..
Miután megjelent, hogy Botka arra kérte az angyalföldi polgármestert, hogy minden budapesti kerületben találja meg a legjobb jelöltet, nem árt valamit gyorsan tisztázni: sem Botkának, sem Tóth Józsefnek nincs ilyen jogosultsága, és nem is lesz. Ha így gondolják, akkor nem értik a…..
Csak időlegesen nyugodhatnak meg a tisztesség és a becsület barátai. A DK-s Hajdu László egyelőre maradhat a XV. kerület polgármestere, de az MSZP-s Móricz Eszter bármikor újra beállhat a Fidesz mellé. Hogy együttműködik Orbánékkal, az egyértelmű: a Facebook-on saját oldalán felmondta a ma reggeli…..
Veronika Laska 2017.07.04 20:31:29
A sajnálatos dolog az hogy indíthatott az MSZP egy ilyen kollaboráló embert ebben a kerületben? Ennek a az Esztiinek köszönhetjük László Tamást akit a kerület "Belzebub"-nak nevezett el. Azt hallottam hogy a Belzebub a túltársalgással felújított óvodát oda ígérte az egyháznak.Mert a Fidesz az ilyen jól teljesít. Így a kecske is jól lakna László Tamás és csapata és a káposzta is megmaradna .Mert hát ki vizsgálódna a sikkasztás után? Mert ez sikkasztás kő keményen.Ezt nyilatkozta Eszter mindenki döntse el hogy hol áll az Eszter és kinek a szekerét tolja!
"Móricz Eszter
3 órája
Az elmúlt napok történéseire reflektálva szeretném egyértelműsíteni és határozottan kijelenteni: szocialista képviselőként sem nekem sem a helyi MSZP szervezetnek nincs és soha nem is volt politikai megállapodása vagy együttműködése a Fidesszel. Határozottan visszautasítok minden olyan feltételezést, sajtóban megjelent állítást és találgatásokat, mely szerint a Fidesszel bármilyen háttéralkut vagy megállapodást kötöttem-kötöttünk volna.
Visszautasítom a sajtóban megjelent nemtelen vádakat és támadásokat, amelyeket politikai célzatúnak tartok.
Kijelentem, hogy nevem testületi benyújtásához nem adtam az egyetértésemet. Ahogy az elmúlt 3 év is bizonyítja, a korrupció feltárásáért és megszüntetéséért küzdök a kerületben.
Tisztán látható, hogy itt igazából nem a polgármester személye a kérdés, hanem annak vagyunk a szemtanúi, hogy Gyurcsány Ferenc egykori belügyminisztere megkezdte a terep előkészítését ahhoz, hogy egykori főnöke Budapest 12-es számú választókerületének jelöltje lehessen 2018-ban. Lamperth Mónika egy újabb, a háttérből irányított politikai játszmájában - és a Fidesz-DK csatározásban - semmilyen formában nem kívánok részt venni.
Móricz Eszter
képviselő" Forrás:Móricz Eszter Facebook
Őrizetbe vették Czeglédy Csabát, az MSZP tagját. Olyan emberről van szó, aki a szocialisták belső köreihez tartozik, ráadásul önkormányzati képviselő Szombathelyen. Ahogy Tállai adóhivatala elővette, Botka László elhatárolódott tőle. Nem jó precedens. Innen a Kávézóból különös az a gyorsaság,…..
Veronika Laska 2017.06.15 16:36:47
Ha az volt a cél, hogy tömegek legyenek kíváncsiak Botka László országjárására, és ezzel erőt mutasson az MSZP, akkor ez a szándék elbukott. Pedig a szocialisták miniszterelnök-jelöltje van, hogy napi három helyszínt is felkeres, alkalmanként azonban 40-50 ember előtt szónokol. Hamarosan át kell…..
  A Momentum sokkal inkább tűnik Orbán ifjú tanítványainak, akik a nemzeti érzést kizárólag a fociból/sportból képesek levezetni. Egyéb hasonlóságok is akadnak, miközben az ifjú titánok egészen eredetinek érzik magukat. Pedig csak a kanálban a mélyedést találták fel...
Kicsit több szerénység kellene, meg kicsit több tudás, meg egy kicsit több óvatosság. Sajnos, ezek hiányoznak a Momentum nevű formációból. A lehetőség a kezükben volt, de gyorsan odaveszett.  Az Orbán-kormány ámokfutásának hetedik évében csak Orbán lehet az ellenfél, senki más. Itt a Kávézóban…..
Egyre többen gondolják, hogy Botka Szegeden nem csak fejlesztésekről szóló megállapodást írt alá Orbán látogatásakor, hanem a baloldal elpusztítását is magára vállalta. Tegnap beszéde totálisan hiteltelenné tette az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, aki valamilyen rejtélyes belháborút kezdett saját…..
Évértékelés... Ej, Viktor...ilyen aljas évértékelést még nem hallottam. Nem elég, hogy végig hazudtad az egész beszédet, de még papírból olvastad fel azt is...milyen értéktelen képmutató, hazug ember vagy te!  Mondom ezt én bátran, hiszen  kijelentetted, hogy Te nem sértődsz meg. Egyrészt nincs…..
Tarcali Emese blogja Dől a lé... 2017.02.08 12:13:46
Emlékszel még arra az időre, amikor ott a Felcsúti kis vegyes boltban bocskorszíjat vettél? Mire hazaértél, már el is majszoltad, miközben lábaddal rugdostad mezítláb a homokot. Mintha akkor jobban sütött volna a Nap, vagy szebben énekeltek volna a madarak...nem tudom, de úgy látom, hiányzik az az…..
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Ez a nácik sorsa. Lehet vizslát simogatni, lehet új tetkót varratni, mégsem fognak soha választást nyerni. Vona Gábor mindenről beszélt az évértékelőn - Török Gábor nevű barátja nyomban meg is dicsérte - de a Jobbiknak sosem lesz 2,5 millió szavazója, sőt az elmúlt egy évben vesztettek minimum 300…..
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..
Orbán Viktor, Ön egy álszent, az Ön imája csak nyomorulttá teszi az embereket, kérem Ön ne imádkozzon senkiért! Milyen hazug gondolat ez, amikor Ön miatt gyerekek százai, ezrei halnak meg naponta,.. imádkozott-e azért a 11 éves gyerekért, aki Székesfehérváron a saját ágyában  halt meg, mert…..
Hunvald-blog 44. A Roganovok 2016.11.15 15:01:37
Ezek úgy együtt, mind. Nem csak a Rogántóni meg a Cili asszony, hanem az egész cinikus bagázs. Akiktől az egész rendszer bűzlik. Tegnap a parlamentben Orbán Viktor megvédte propagandaminiszterét, a támadásokat blöffnek nevezte, és kijelentette, hogy „minden egyes támadás csak megerősíti Rogán…..
Veronika Laska 2016.11.16 09:40:18