Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VivienEliza

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehéroroszország a közmegegyezés szerint talán az utolsó diktatúra Európában. Ide látogatott el a Határátkelő rendszeres szerzője, Nomád Matyi, aki nagyon érdekes írást küldött, jó sok képpel megtűzdelve. Lássuk hát, milyen is egy Minszk belülről! Immár hagyomány így,…..
VivienEliza 2016.07.29 06:33:07
@Bredpitt Monika: Van blogom, a régebbi ahogy kikoltoztem tavaly nyártól van márciusig, aztán felületet cseréltem és azóta itt érhető el: www.lifeisyourhighway.wordpress.com

@mojyo: Én is nagyon beleszerettem a kinti világba és írtam kint blogot amikor volt időm :). Ahogy az előbb leírtam, itt es a wordpress-es oldalon talaljátok meg :). Sok a kép és vannak olyan ünnepek amikről ott hallottam először en is, ezért lehet, hogy találtok érdekességeket :)).
VivienEliza 2016.07.29 08:26:07
@NomádMatyi: Egyetemre jártam és megtanultam oroszul :)
VivienEliza 2016.07.29 10:13:40
@NomádMatyi: Apukámnak a munkája miatt van ott lakása, így én meg kiköltöztem egy évre :).
Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!! :)). Remélem a jól teltek az ünnepek és sokat volt mindenki a családjával, barátaival, szeretteivel :). Én is hazautaztam karácsonya, meglepetésből egy pár nappal hamarabb :)). Az én drága kis családommal ünnepeltünk :). Idén sem tettem semmilyen…..
VivienEliza 2016.02.23 22:15:39
@szintikeh: Milyen aranyos vagy! :). Nagyon örülök neki, hogy írtál, engem pedig az ilyen üzik motiválnak, köszönöm! :)). És Nagyon nagyon nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :)). Egyébként nem nekem kell köszönni, magadnak! Legyen csodaszép heted! :). pusziii :*
Sziasztok :)).  Igaz, egyedül vagyok, de nagyon nincs időm írni, vagyis lenne, csak az valahogy olyan gyorsan eltelik :D. Kifogás, kifogás és kifogás.. :). De most itt vagyoook :)).   Remélem mindenkinek jól telt az elmúlt hete :). Nekem elég sok dolgom volt, nem olyan könnyű…..
VivienEliza 2015.10.16 16:39:59
@Dóczi Gergő: Köszönöm szépen :). Nagyon aranyos vagy :)). Remélem Te is jól vagy :)). Puszi :)