Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Sándor (Alexandrosz)

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor olvasom a facebookon, hogy a civilek háborognak az ellenzéki pártok tehetetlenségén, súlytalanságán, tutyimutyiságán. Legtöbbször jogosan, hisz alig hallatszik a hangjuk, vagy ha hallatszik is, elég lagymatag és sokak számára érthetetlen, bonyolult megfogalmazással adják elő. Sajnos a…..
Nemzeti óvóda Nemzeti óvoda 2016.09.11 18:32:15
 Azon gondolkodtam, hogy volt-e a történelemben olyan momentum, amikor a magyar emberek önállóan, felnőttként tudtak dönteni úgy, hogy nem mások mondták meg nekik mi a "neked jó" lépés? Talán 1848 márciusa, vagy 1956 október 23 után pár napig. Ezeket leverték mert ifjonti hévvel, az erőviszonyok és…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Rácáfolva a vészmadarakra, nagy és erős tüntetést tartottak a tanárok szombaton. Több ezren vonultak át a városon, hogy megmutassák a kormánynak: nem fáradtak el, és fenntartják követeléseiket egy jobb oktatásért. Senkit ne tévesszen meg, hogy a tanárok nem értek el konkrét eredményeket…..
Bevezetés „A jelenlegi, társadalmi felhatalmazás nélkül létrehozott választási rendszerben a választópolgároknak a ’tömbszavazási’ kényszer miatt olyan pártokat és politikusokat is támogatniuk kellene a szavazatukkal egy esetleges hatalomváltáshoz, amelyeknek, illetve akiknek a támogatására nem…..
Az én kis igencsak szubjektív és amatőr gondolataim. Motoszkál bennem egy múlt századi angol liberális képviselő mondása: "Ott megy a népem. Jó lenne tudni merre, mert az élükre szeretnék állni." Mint tapasztaljuk a nép nem épp egy irányba halad kis hazánkban. Ez…..