Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stop feminácik!

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla bírája a nyíregyházi csoportos erőszak ügyében hozott ítéletének indoklásában elmondott, az maga a másodlagos viktimizáció: szavaival Dr. Balla maga is erőszakot követett el az áldozaton. És ezért jár a felelősségre vonás. ..
Stop feminácik! 2016.06.16 09:20:48
@Ylim: pótmagánvád csak felmentéskor lehet, itt meg volt ítélet. Meg 7 hónap előzet.
Stop feminácik! 2016.06.16 09:22:15
Örök téma: Ha férfi, fiú lesz szexuális bűncselekmény áldozata, akkor előjön a "bárcsak engem is" kórus. A lehet, hogy az ügyészség szerint, a megállapított tényállás minősített eset, de az alapesetnél nem ennyi lenne a minimum... alapon való beszólogatás. Mert remekül lehet a bűnelkövetőket…..
Stop feminácik! 2016.06.16 07:14:10
Stop feminácik! 2016.06.16 07:16:24
@É2I: erről a "traumáról" annyit, hogy a sértett az életben nem tudta volna meg, hogy mit tettek vele, ha nem vették volna fel és nem osztogatták volna a felvételt.
Maradva az előző témánál, a jól bevált fisking üzemmódban reagálnék Zöldhajúlány nemi erőszakkal kapcsolatos írására. Vigyázat, a cikk második felében csúnya szavak is találhatóak... Amikor egy tizenéves lányt egy egész osztály előtt szégyenít meg a tanára, kizárólag azért, mert rózsaszín tincs van…..
Válasszunk Egyenjogúsági minimum 2015.12.28 22:44:00
Azt hittem van amit ma már nem kell elmondani. Sok esetben hallom, hogy az antifeminista embert kioktatják, hogy ő azért nevezi magát antifeministának, mert nem tudja miről is szól a feminizmus. Ha viszont feministának nevezné magát, akkor rögtön jönnek a jelzővel az egyéb…..
A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve. Kár, hogy ezt a sok jószándékú progresszív képtelen felfogni. Ők annyira jót akarnak, de annyira, hogy az már fáj. Nem csak nekik, nekünk is. Szeretnék szárnyuk alá venni az egész világot, és tyúkanyóként biztosítani, hogy…..
Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy…..
Stop feminácik! 2015.08.24 14:25:59
@arkanum: Dzsendörsztádíz?

"Gondoltam, hogy konkrét vizsgálódásba kezdek, mert nem akartam légből kapott információkat megosztani. Az USA legnagyobb könyváruház-láncának internetes honlapján megtekintettem a GS kategóriát. Hány férfiakkal foglalkozó könyvet találtam? Nullát. Lehidaltam. A szemellenzőm vastagabb volt, mint képzeltem. Nulla???? A kanadai könyváruház-lánc kicsit visszaadta a reményeim. Ott felleltem 46 db férfiakkal foglalkozó GS könyvet. 46 db...szemben a 418 db nőkkel foglalkozó könyvekkel. A feminista könyvek száma 162."

"Lecsekkoltam azt a 46 könyvet, ami férfiakkal foglalkozik. Hatot írt nő, és mind a hat azzal foglalkozik, hogy a férfi megértse a nőt......pfffft"

"Nagyon jól időzítetted ezt a posztot, Antoni Ritáék épp a napokban hozták létre a "nőjogi és gender" adatbázisukat:
palandy.v-comp.ch/noverteka/tallozas.htm

A főbb témakörök közt az alábbiak szerepelnek:
- nők a munkaerőpiacon, nők foglalkozás szerint
- nők elleni erőszak
- nők országok, régiók szerint
- nőkutatás, gender studies, feminista tudományszer
- nőtörténet, feminizmustörténet (külföldi)
- nőtörténet, feminizmustörténet (magyar)
- speciális helyzetű nők

Tehát kizárólag a nőket említik meg a főbb témakörök, nincs egy olyan témakör sem, ahol a férfiakról lenne szó.

Nyilván az elnevezés és a főbb témakörök is magukért beszélnek, azonban érdemes részletesebben is megnézni ezt: Ha beírom a keresőbe, hogy "férfiak" akkor 163 találat van, míg a "nők"-re 3 530. Vagyis a találatok 96%-a nőkről szól és 4%-a férfiakról. De még ez sem mutat reális képet, ugyanis számos könyv címében mindez úgy szerepel, hogy "nők és férfiak" vagyis itt még ki kéne elemezni azt, hogy ezek közül mennyi az ami kizárólag nőkről és kizárólag férfiakról szól, valamint a férfiak esetében elég sok könyv van aminek már a címe is igen negatív, pl. "Miért bántalmaz? Miért bántalmazhat? A családon belüli erőszak a férfiak felelőssége." ezek a könyvek is levonandók, ugyanis ezek mögött is értelemszerűen a nőközpontú, férfihibáztató feminista ideológia van."

egynoanokert.blogspot.hu/2015/01/atkozott-gender-studies.html
Stop feminácik! 2015.08.24 14:31:22
@arkanum: "Ez végtelenül szánalmas. Megnyugtatom, az én szellemi képességeimmel semmi baj nincs, kiváló az IQ-m s kiválóan tudok szöveget értelmezni, már amelyiknek van értelme."

Tisztelt arkanum! Az IQ az egy szám, amit az IQ teszt mér (IQ tesztből van kb. 1000, és ha mindet kitölti, akkor kb. 1000 különböző eredményt kap, ezért is van az többek között, hogy az IQ nem egzakt), és mint ilyen, nem lehet "kiváló". Lehet átlagos, átlag alatti vagy átlag feletti. De kiváló nem.

"Ebben a válaszában újból csak az ostobaságát és alpáriságát bizonyította. Láthatóan érvei, ismereti nincsenek."

Mivel Ön is egyből személyeskedéssel indított, azaz nem az érv, hanem az érvelő támadásával, ez pedig azoknak a fegyvere, akik az érvet nem tudják támadni, így hát úgy járt, mint aki felfelé dobálta a mocskot, ami önnön magára hullott vissza.
Stop feminácik! 2015.08.24 20:42:55
@Vitalea: "Hogy is gyűlölhetném pl. én a férfiakat, amikor egy férfi a párom és vannak fiaim is, akikért kb bármit megtennék?"

Mondjuk úgy, ahogy én vagyok a macskákkal. Általánosságban nem szeretem őket, de a sajátomat azt nagyon.