Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemes Ottó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1983. július 28-án, csütörtökön így ajánlotta a Tolna Megyei Népújság a mai bejegyzésünkben látható képeket, melyet Tímár Péter fényképezett 1980 és 1983 között: „Szerdán a Fényes Adolf teremben megnyílt a Szociofotó – gyász című kiállítás. A képeket Tímár Péternek a Fiatal fotóművészek…..
Majd tíz éve kezdtek feltűnni az igénylistákon az olyan utazások, ahol garantáltan nem lesz jelen gyerek - már hogy másé. Első körben az önző szinglitársadalom bunkó elvárásainak tűnhet, hogy se a szállodában, se a repülőn ne kelljen síró, kiabáló, dobálózó gyerekeket kerülgetni. Ám az a pár, aki…..
Nemes Ottó 2016.05.02 00:51:51
@kjkx: Én is remélem... Mert kurva agresszívvá válok és törött orrok, elkent szájak jelzik utamat olyankor, ha felbosszantanak.
Nemes Ottó 2016.05.02 00:55:11
@ghck: Remélem nem. Főleg ha a hunyászkodás jelenti a bölcsebbé válást. A zajártalom illetve a gyengék bántalmazása, fenyegetése mindig kihozza belőlem a vadállatot. Vélt igazság ide vagy oda.
Nemes Ottó 2016.05.02 10:31:36
@kjkx: Benne van a pakliban, nincs ezzel semmi baj. Felmentem én a társasházban is az emeletre az ordítozó cigányokhoz és belevágtam a fejszét az ajtóba: a következő a fejetekbe megy, ha nem kussoltok! Érdekes, utána minden lakó tudott pihenni. Csak a magyarok gyávák, inkább hagyják félelmükben vagy lustaságból, hogy a fejükre szarjanak. Az egész ország helyzetén és a politikusainkon is meglátszik mindez - olyanok, amilyet megérdemel a nép.
Hétfő délután Székesfehérvárott próbálja megértetni a Szabadság színpad csoport, hogy mi is a baj azzal, hogy közpénzek felhasználásával – bár anélkül is elég gáz lenne az ügy – Hóman Bálintnak akarnak a város Bartók Béláról elnevezett terén szobrot…..
Jönnek. Mit jönnek? Itt vannak! Főleg fiatal férfiak. De nők is meg gyerekek, némelyik asszony itt szül meg. Más a bőrszínük, más a ruhájuk, lehet, hogy más a vallásuk is, nem értjük a nyelvüket, nem ismerjük a kultúrájukat. Nem tudjuk, mit akarnak. Tovább menni? Itt maradni?…..
Nemes Ottó 2015.11.15 15:55:39
@pirimogyoró: neked és ostoba társaidnak kellene most a párizsi hullaházakban feküdnötök a szerencsétlen áldozatok helyett. Ostoba liberális barmok vagytok, a világ szégyene!