Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar vitéz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozza végre összhangba a hangerejét az ország valóságos helyzetével a miniszterelnök! Könyörgöm, Miniszterelnök Úr, vegyen végre erőt magán! Vegyen vissza az agresszív felhangokból! Mert lám, most, vasárnap reggel is erőszak süt a mondatokból, amelyeket az Ön által…..
Magyar vitéz 2015.09.09 22:04:41
„Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta: nagyon komolyan kell venni azokat a híreket, amelyek szerint terroristák is beszivárogtak Európába a bevándorlók között. A Facebook arcfelismerő rendszerének köszönhetően több terrorista is azonosíthatóvá vált. Európai nagyvárosokban pózolnak: Németországban, Ausztriában, Finnországban, de a szakértő látott olyan képet is, ami Röszkén készült. „Ezek a terroristák nem azért jönnek, mert az ISIS-től menekülnek, hanem elképzelhető, hogy az ISIS küldi őket ide, hogy egy meghatározott időpontban, koordináltan, talán az Európai Unió összes országában hajtsanak végre terrorcselekményeket” – figyelmeztetett Georg Spöttle. A szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy a terroristák okostelefonokon, vibert és a Facebookot használva tartják a kapcsolatot egymással. A közösségi hálón olyan csoportokat hoznak létre, amelyek nem köthetőek a dzsihádhoz, ugyanakkor ezeken az oldalakon kapják meg a jelet egy terrorcselekmény végrehajtásához. Ez a jel vélhetően egy semleges poszt, amelyben nem az áll, hogy a terroristák most robbantsanak. Spöttle szerint a titkosszolgálatok már tavasz óta tudnak arról, hogy készül egy úgynevezett európai szeptember 11-e. Az ISIS korábban egy nagyszabású terrorcselekménnyel fenyegetett. A szakértő aggasztónak nevezte, hogy szír útlevelekkel, szír kormányirodákból, tehát valódi papírokkal láthatta el harcosait az ISIS. Továbbá azt is megjegyezte, hogy a migránsoknak a 85 százaléka fiatal katonasorban lévő férfi. „Félő, hogy egy nagyon erős terrorpotenciál van Európában” – tette hozzá Spöttle. A biztonságpolitikai szakértő szerint követhetetlen a veszélyes személyek mozgása, ezért felelőtlennek nevezte a német titkosszolgálat igazgatójának hétfői kijelentését, hogy a migránsok között nincsenek terroristák. Lehet erre legyinteni, lehet erre „kamut” kiáltani a liberális médiában és szívfacsaró képekkel, síró migráns gyerekekkel, meg elesett családokkal teletapétázni az online sajtót, majd „felesleges riogatással” vádolni azokat, akik a veszélyre figyelmeztetnek. De azt nem árt észben tartani, ha egy őrült dzsihadista is átjutott a határokon, és úgy dönt, hogy a menekültstátuszt egy véres merénylettel hálálja meg, nem fogja érdekelni, hogy áldozatai liberálisok, vagy nem liberálisok, menekültsegítők, vagy bevándorló-ellenesek lesznek.”
Az egyébként láthatatlanná vált magyar kormányfő megelégelhette a nyugati politikusok bírálatát és sasszézásait. Eddig tartott. A reggeli posztomban – más lehetőségek mellett – annak a feltételezésemnek adtam hangot, hogy a menekültügyben háttér megállapodást…..
Vagy integrálunk, vagy ártatlan tömegek halálában leszünk részesek, és akkor biztosan elsöpörnek bennünket a menekülők. Itt a válasz mindazoknak, akik eddig azt hitték, hogy a magyar–szerb határra húzott kerítés megállíthatja a menekültáradatot, s ezzel Orbán Viktor…..
Magyar vitéz 2015.08.26 08:58:00
@Kabai Domokos Lajos:
Mit gondolsz, tán Orbán Viktor Óz, a nagy varázsló, miközben Európa fejesei tesznek az egészre? Hallottál te valamelyiktől is egy épkézláb megoldási javaslatot? Látod legalább a szándékot az általad is szorgalmazott összefogásra? Én nem. Juncker annyit bírt kipréselni magából a minap, hogy az európaiaknak minden bevándorlót be kell fogadniuk, különben nem európaiak. Logikus, nem? Tusk, Mogherini, Hollande lapít, nemkülönben Merkel, akit hallgatásáért már a német közszolgálati tévé is kigúnyolt, közben sorra égnek a menekülteknek szánt épületek. Úgy tűnik, nem vagy hajlandó a globális menekültügyet valós ok-okozati összefüggésekben kezelni, persze szemellenzővel és Orbán-hártyával a retinádon ez nem is fog menni. Javaslom továbbá, hogy - ha már szereted idézgetni – ez eddigieknél sokkalta több időt szentelj Nógrádi György (vagy akár Georg Pöttle) politikai elemzéseire, hátha tanulsz belőle.
Üdvözlettel: Háry János
Magyar vitéz 2015.08.26 21:48:45
Mielőtt mélyebbre ásnánk:
- ezt az „álnév alatti” kezdetű púdervájszot már többeknek elsütötted, de nincs mit tenni, ez egy ilyen műfaj. Az újraoltási bizonyítványom száma nem kéne? Ráadásul nem is igaz, ott az emilcímem a regisztrációs lapon, úgyhogy a magam részéről ezt többet nem kérem. A személyeskedést meg inkább hagyjuk, az szerintem kölcsönös.

„de ezt Magyarország nem veszi igénybe, viszont újabb összegeket kért az uniótól a költségek finanszírozására.”
Hát igen, az unió júdáspénze ugyanis nem fedezi a költségeket. Ugye milyen érdekes? Legegyszerűbb gurítani néhány pénzát (csak úgy, mint az elmúlt 900 évben), a többit meg Magyarország oldja meg úgy, ahogy alkarja.

- a politikai szakértőkről:
- való igaz, Pöttle egy cseppet jobbra húz, Tálas meg balra, nincs is ezzel semmi gond, Nógrádi viszont kőkeményen középutas. Pontosan ezért azt aztán végképp vitatnám, hogy nagyjából hozzád hasonló véleményeket fogalmaz meg. Van neki néhány nagy titka: iszonyatos tudással és tapasztalattal bír, szinte percre tájékozott, és madártávlatból elemzi az eseményeket.

„Na és, mi lesz abból, ha a 2000 fős, úgynevezett határvadász egység majdnem fele próbaidős, az első évet elvégzett rendőrségi szakközépiskolás lesz?”
Az egész annyit annyit ér, mint halottnak a puszi. Pont annyit, mint a kerítés:
www.youtube.com/watch?v=MdRv7AWvt5o
Csak sétálsz egy kicsit és illegális bevándorlóból máris legális bevándorlóvá avanzsáltál. Ez egyszerűen elképesztő.

„hamarosan eltüntetik a lakosság szeme elől a menekülteket”
Még ha úgy lenne komám, még ha úgy lenne! Azt kifelejtetted, hogy Tarlós mit mondott még: négy befogadó állomás létesül Budapesten, három a pesti, egy a budai oldalon. Magyarán csak a belvárosból tűnnek el a migránsok, viszik őket tovább a külső kerületek, kertvárosok lakóinak legnagyobb örömére. (lesznek még ebből gondok)

„Eközben a német kormány bejelentette: minden szíriai menekültet befogad.”
Nagyon helyes, végre valami megmozdult, csak ez vajmi kevés lesz az üdvösséghez. Nézzük, honnan is jön hozzánk a többség: Koszovó, Líbia, Irak, Tunézia, Afganisztán, Nigéria, Pakisztán, Bangladesh, úgyhogy Merkel mama adott a sz@rnak egy jó nagy pofont. Mire kiderül, ki kicsoda beletelik egy év is, de ez még hagyján. Ha például 200 ezer migránsról kiderül, hogy nem szíriai, akkor szerinted mi fog történni? Megmondom én neked: itt maradnak. Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy jó lesz-e ez nekünk, vagy sem. Pár apróság is felmerül: nyelvtudás hiánya, szakképzetlenek, nincs se lakásuk, se munkájuk, óvodai, iskolai férőhelyek hiánya, kulturális, és vallásügyi igények, szociális segély, egészségügyi, család támogatás, adókedvezmények, stb., stb., még belegondolni is sok. Attól tartok, hogy a nagy számok törvénye alapján le is húzhatjuk a rolót. Ez bizony kőkemény valóságnak tűnik, amikor jogosan, vagy nem, de előbújnak a kisnácik, a lincselők, az uszítók és a figyelemelterelők, akik szóltak előre, de senki sem hallgatott rájuk. Bizony ám.

„És még valami: azzal, hogy kerítést építünk a szerb határra, talán nem az ottani, vajdasági magyarokra nyomjuk rá a menekültáradatot? Vagy ilyenkor nem számítanak a külhoni magyarok?”
Lásd be, Kabai Lajoshoz nem méltó ez az ócska, demagóg duma!

Üdvözlettel: II. Háry János