Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZRobee

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy itt élek a Földön, az úgynevezett emberiség tagjaként, újra és újra meglepődök azon, hogy mindig lehet kijjebb és kijjebb tolni a pofátlanság határát. Winkler épp most dolgozta fel, milyen érdekes paradoxon is a humánus libatömés intézménye, erre itt van nekünk a…..
  Mi nem látható az alábbi képen? A képen az nem látható, hogy a Pozsony előtt, a szlovák autópályán lefotózott magyar kamionmentő rendszámát az élelmes sofőr zsanérral rögzítette a lökhárítóhoz. Olyan 70-80 körül a menetszél szépen felhajtja a táblát, és se…..
ZRobee 2008.09.26 18:10:33
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
Morzsa kutyámnak így 16 évesen megvan a maga baja. Szed kétféle gyógyszert a szívére, igazából vízhajtót is írtak neki, de úgy veszem észre, ha nyáron megnyírom, az sokkal jobban enyhíti a hörgést, szóval Diaphillint nem kap, csak időnként kiviszem az erkélyre - őt, meg a…..
Belsőség Hitman Lewis 2008.06.09 15:59:00
"It is a lot different if you crash into the wall and are angry, it is not like that. I apologise to Kimi if I cost him the race, but these sort of things happen." Minden bizonnyal vannak Önök között is olyanok, akik nem voltak restek és a horvátok gólja után csatornát…..
Belsőség 55 tonna 40 helyett 2008.05.29 12:30:00
A Nemzeti Közlekedési Hatóság újra írt nekünk! Tudják, ez az a fura kis szervezet, amely egyrészt nem tudja, ki akarja náluk bevezetni a zebrák előtti 30-as tisztelgést, meg a hetvenet esőben, másrészt időről időre sajtóközleményben számol be különféle rendőrségi…..
Vékony ember küzd az elemekkel, arcát, nyakát percenként törli egy fakóra mosott piros törölközőbe. Kint negyven fok van. Bent hatvan, mert a behemót, ordítva erőlködő dízelmotor kemenceként ontja magából a meleget. A fémből készült kormánykereket mintha valami rozsdás…..
Belsőség Jó, ha van Panthenol 2008.05.09 15:11:00
A Fiat eltökélte, hogy végre kiaknázza a Ferrari ismertségét, így itthon is lesz „Ferrari Racing Days”, ahol a képen égőhöz hasonló F430 Challenge autók versenyeznek majd, augusztus legvégén. Talán nem szándékosan gyújtották fel az autót az újságírók előtt; a…..
Belsőség Könnyed tavaszi séta 2008.05.08 10:32:00
Akár annak is tűnhet a klipből, pedig nagyon nem az. A 20. század hatvanas éveiben épített, 90 hektáron terjeszkedő (hivatalos nevén) Testovací Polygon Tatra, a maga 21 kilométerével a világ legkeményebb tesztpályájának számít. Tökéletes próbatétel embernek, gépnek…..
Épp most jönnek vissza a kamionok, lassan véget ér a verseny. Alapvetően két meghatározó élményről tudok beszámolni. Az egyik, hogy akárcsak a raliban iszonyatos különbség van az élmenők és az utánuk jövők között. A jobbak tényleg elképesztő tempóban döngetnek át az…..
Belsőség Fuck the fuel economy 2008.02.27 17:45:00
 Miklós nevű kedves olvasónk küldte az alábbi fotót egy nem éppen környezettudatos orosz autósról: Sent: Monday, February 25, 2008 1:41 PMTo: olvasok@totalcar.huSubject: BMW - FUEL ECONOMY Kedves TC,A mellékelt képet én magam fényképeztem cirka egy hónappal ezelőtt.A…..