Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creole

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyereséges lehet az idei Sziget fesztivál – mondta a közép-európai fesztiválszervezés legendája, az operatív munkától évek óta visszavonulását tervező, ám az időről időre felmerülő válságok kezelése miatt máig aktív Gerendai Károly. Pontos számokat azonban nem…..
Végre valaki a kezébe vehette a sokak által várt Sony Ericsson X1 mobilt, amelyen a gyártótól szokatlan módon Windows Mobile operációs rendszer fut, de természetesen rengeteg extrával. A tesztelő nagyra értékelte, hogy a telefon külső nyílásait nem védi gumi izé, ami általában…..
creole 2008.04.19 09:30:15
Belsőség Mercedes+BMW=? 2008.04.10 14:23:00
  Néha fölöttébb érdekes ólomnehéz nyilatkozatokat, unalmasnak tűnő interjúkat olvasgatni. Nem titok már, hogy a Mercedes-Benz a harmadik generációs A és B osztályok platformján piacra dobja a saját kis leveskockáját a prémium-kompakt szegmensben. A CLA típusnév már…..
Belsőség Tetszik az új 7er? 2008.04.04 17:33:00
Hírszerkesztőnk mai BMW híre megosztotta a szerkesztőséget rendesen. Bangle és antiBangle csapatok vívták meg ütközetüket, de a tetszik-nem tetszik verdikt a kedves olvasóé akarommondani vevőé lesz úgyis. Jókora bordára lehet számítani a motortháztetőn, a képen jól le is van…..